Categories: Єврокубки

Тренер Рейнджерса Клеман: Матчі проти Динамо будуть складними

Головний тренер “Рейнджерс” Філіп Клеман поділився очікуваннями від першого матчу з “Динамо” у кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Я вважаю, що у нас є всі якості, йдеться про пошук правильного балансу, про те, щоб використати моменти і бути морально готовими. Йдеться про те, щоб знайти баланс та досвід разом із деякими новими гравцями, які прийшли цього літа, а потім уже досягати результату.

Ми граємо проти команди, яку я дуже добре знаю, тому що я грав проти них 4 або 5 років тому (сезон 2019/20, кваліфікація ЛЧ, 3:3 та 1:0 на користь “Брюгге”, прим.). І багато гравців київської команди ще тут, тож цей проект вони будували роками. 

Це ігри, відмінні від звичайних ігор чемпіонату, коли у нас є домінування та володіння м’ячем більшу частину часу.

Матчі проти “Динамо” будуть справді складними, бо вони справді сильні з м’ячем і створюють гарні комбінації, тож це інший рівень. Це інший стиль гри, і це дійсно цікаво зараз як виклик.

Я не чекаю, що завтра ми матимемо м’ячем 60 відсотків часу, нам це й не потрібно, ми приїжджаємо сюди за результатом, а не лише за м’ячем.

Звичайно, ми хочемо пройти відбір і зробимо для цього все можливе, але й Ліга Європи не буде невдачею. Минулого сезону ми мали приємну подорож у Лізі Європи, але, звичайно, кожен хоче потрапити до Ліги чемпіонів.

Для клубу це буде мати велике значення, а для гравців це найбільша сцена у світі, де ви можете грати проти найкращих гравців світу.

Я думаю, що всі європейські змагання настільки еволюціонували, що у Лізі Європи та Лізі конференцій також можуть проходити справді важливі матчі, тому грати в Європі завжди хвилююче.

Звичайно, всі хочуть потрапити до Ліги чемпіонів, бо це має велике фінансове значення, і там відбуваються лише топові матчі”, – розповів Клеман.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago