Categories: УПЛ

УПЛ. ЛНЗ у компенсований час вирвав перемогу над Лівим Берегом

У матчі 1-го туру ЛНЗ на своєму домашньому стадіоні в Черкасах приймав абсолютного новачка УПЛ “Лівий Берег”.

УПЛ, 1-й тур.

ЛНЗ Черкаси – Лівий Берег Київ 1 : 0.

1 – 0. Ассінор – 90+3.

Дебютанту УПЛ довелося витримати непрості 15 хвилин у Черкасах. ЛНЗ на початку зустрічі міг забивати тричі, причому дублем мав відзначитись новачок Ассінор. На 6-й нападник відкрився між лініями під передачу Пасіча, у дотик прокинув повз захисника й пробив з дистанції під поперечку – Механів парирував!

Ще за хвилину Ассінор зачепився за м’яч у штрафному й скидував під удар Олійнику, однак Денис зарядив по горобцях. На 9-й Яшарі підхопив відскок і метрів з 19-ти у ближню дев’ятку, а на 12-й хвилині Ассінор пройшов захисника й вистрілив з меж карного майданчика у лівий нижній – Механів врятував і тут!

Втім, поступово Лівий берег вирівняв становище на полі. Команда навіть почала створювати моменти високого ґатунку. Двічі Войцеховський виходив віч-на-віч, перекидуючи голкіпера, однак Кучеренка страхували захисники. Зрештою, відпочивати команди відправились за нулів на табло.

На початку другого тайму Ассінор знову міг забивати. ЛНЗ розкатав класну комбінацію з прострілом на ближню стійку, однак форвард запоров замикання. На 64-й же хвилині ситуація виявилась гострішою: Яшарі відкрився під закидання Путрі за спини захисниками й виконав крос на дальню – Ейнел замкнув, однак Механів зупинив м’яч на лінії воріт!

Втім, кияни знову вирівняли хід гри й знову були близькими до взяття воріт. На 77-й хвилині Банада замкнув подачу з кутового, пробивши правою – м’яч рикошетом від притиснутої руки Саліху дійшов на дальню стійку, а свіжий Колесник звідти пробив повз ворота! На більше гостей не вистачило, однак в обороні вони продовжували стримувати ЛНЗ.

Тим більш прикрим для Лівого берега став пропущений гол на останній хвилині. Голкіпер Кучеренко вибив м’яч у штрафний, де почалася метушня – Ассінор розібрався в ній першим, перегравши Механів з близької відстані. 1:0! Ганський нападник відзначився у дебютному матчі в УПЛ, а ЛНЗ почав сезон із мінімальної перемоги.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

8 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

12 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

14 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

16 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

24 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

28 хв. ago