Ілля Забарний: Перемога на Євробаченні – це дуже добрий імпульс для всієї України

Учора в тренувальному таборі національної збірної в словенському Брдо панував піднесений настрій через тріумф України на Євробаченні.

23 виконавці продовжили підготовку до півфінального матчу плей-офф відбору ЧС-2022. Уранці тренерський штаб зосередив увагу гравців на виконанні та діях під час стандартних положень, а також на відпрацюванні взаєморозуміння окремих ланок — захисту та нападу, а ввечері приділив увагу пасінгу, контролю м’яча та роботі в ігрових серіях зі зміною завдань.

Своїми враженнями від тренувального процесу поділився захисник київського «Динамо» Ілля Забарний.

«Перемога на Євробаченні — це дуже добрий імпульс для всієї України. Зараз наша країна переживає важкі часи, і це дуже емоційний момент для кожного українця. Коли дивилися останній підрахунок голосів, ми з хлопцями дуже хвилювалися, аж серце завмирало. Але ми вірили в перемогу, це мало статися. Це заслужено.

Ми теж маємо піднімати дух українців на футбольному полі. І не тільки в червні. Уже зараз будуть матчі, які можуть дати нашим уболівальникам позитивний настрій. Зараз, наприклад, ми будемо грати проти «Емполі». Хоча це не лідер, але я вважаю, що в Серії А немає слабких команд, грати там вміють. Вони будуть намагатися показати все, на що здатні. Ми ж виходимо боротися не тільки за себе, а й за всю країну.

Щодо тренувань, то ми вже два дні знаходимося під навантаженнями. Це потрібно, і ми як професіонали маємо їх витримувати, щоб закласти фундамент на наступні поєдинки», — сказав Ілля Забарний.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

12 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

16 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

17 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

21 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

23 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

25 хв. ago