Categories: УПЛ

Голкіпер Вереса призупинив ігрову кар’єру за рекомендацією лікарів

Голкіпер рівненського Вереса Арсеній Коркодим прийняв рішення призупинити ігрову кар’єру.

Таке рішення талановитий двадцятиоднорічний голкіпер прийняв, керуючись рекомендаціями лікарів після поглибленого медичного обстеження у двох клініках Києва.

Нагадаємо, до рівненського Вереса Арсеній Коркодим приєднався у червні 2022 року. За два сезони у голкіпер не провів жодного офіційного матчу за червоно-чорних. Натомість, восени минулого року Арсеній у складі збірної України завоював срібні медалі на студентському чемпіонаті світу у Китаї. Нагадаємо, другу частину сезону 2023/2024 Арсеній Коркодим на правах оренди відіграв за друголіговий Кремінь.

– Піти з футболу – це звучить занадто гучно. Наразі я прийняв рішення призупинити кар’єру гравця. Взимку робитиму нове обстеження. Можливо, ситуація покращиться.

Щодо сприйняття такої новини – поставився до цього з розумінням. Здоров’я – найголовніше. Місце футболу тепер займе щось інше. Вперше про певні проблеми зі здоров’ям я дізнався декілька років тому, ще у Волині. Але тоді мені дозволили грати. А нещодавно після нового медогляду та УЗД-діагностики певну виявили негативну динаміку.

Лікарі в Рівному побоялися брати на себе відповідальність за моє здоров’я і для остаточного заключення відправили на поглиблене обстеження до Києва. Зрештою, після обстеження у двох столичних лікарнях у мене діагностували патологію, яку не побачили ні в Луцьку, ні в Рівному. Мені протипоказані фізичні навантаження. Тому з професіональним футболом поки змушений попрощатися. Приємно, що мене підтримали рідні, уся команда, всі хлопці, – розповів Арсеній КОРКОДИМ в інтерв’ю Veres TV.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

4 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

35 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

38 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

46 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

48 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

50 хв. ago