Categories: Єврокубки

Ексгравець Динамо назвав єдиний мінус команди у грі з Партизаном

Колишній гравець національної збірної України та «Динамо» Тарас Михалик поділився враженнями від звитяги підопічних Олександра Шовковського в повторному матчу кваліфікації Ліги чемпіонів над сербським «Партизаном» (3:0):

– Події в Белграді розгорталися за очікуваним сценарієм. Після вражаючої перемоги тиждень тому в Любліні динамівцям не було сенсу діяти з максимальною викладкою. В дебюті кияни зосередилися на тому, щоб мінімізувати кількість помилок, втрат м’яча, аби позбавити господарів шансу забити швидкий гол. Це їм вдалося, а після забитого м’яча Ярмоленком вже й «партизани» зневірилися в тому, що зможуть взяти реванш.

– Але господарі почали другий тайм дуже активно й, схоже, до цього динамівці були не готові.

– Можливо, той невисокий темп, який взяли на озброєння серби до перерви, десь приспав пильність гостей. Й коли господарі додали обертів після перерви, почали високо пресингувати, то загрозливі ситуації виникали не тільки на флангах, а й в опорній зоні. Добре, що обійшлося й «Партизан» не вирівняв становище. Це повинно послужити для киян сигналом перестороги, що не можна віддавати ініціативу навіть опоненту такого рівня, як белградці.

– Які мінуси були у грі киян в грі з «партизанами»?

– Єдиний мінус по вчорашньому поєдинку – травма стопера Дячука, особливо, коли брати до уваги, що вже наступного тижня киянам грати в Лізі чемпіонів з «Глазго Рейнджерс», де буде багато верхової боротьби, а Максим якрай непоступливий в дуелях на «другому поверсі». Це серйозна втрата й тому, що іншим центральним захисникам динамівців бракує ігрової практики.

– На ваш погляд, у «Динамо» лише це проблемна позиція?

– Я б не став так згущувати фарби, є перспективні Біловар, Михавко, хоча втрата гравця стартового складу створює певні незручності. Тому залишається побажати Дячуку якнайшвидшого повернення в стрій, а хто його замінить, це вже вирішувати тренерському штабу.

– В серпні в розпорядженні Олександра Шовковського будуть й ті динамівці, що в липні виступали на юніорському Євро та Олімпійських іграх. На Ваш погляд, хто з них може зіграти вже з «Глазго Рейнджерс»?

– Через травму Дячука може бути задіяний Михавко, але до заявки хтось із них ще обов’язково потрапить. Головне, що хлопці прогресують й це дає підстави сподіватися, що вже найближчим часом Шовковський зможе на них розраховувати.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago