Categories: Єврокубки

Максим Шацьких: Партизану було важко і незвично грати за порожніх трибун

Легендарний екс-форвард Динамо Максим Шацьких поділився думками щодо перемоги киян над Партизаном у матчі-відповідді 2-го туру кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Мене більше здивувало не Динамо, а Партизан. Думав, що побачу від сербів якусь агресію, бажання перемогти, реваншуватися. Можливо, припускав, що вони гратимуть ва-банк, бо втрачати їм ще до гри фактично вже не було чого, маючи фору в мінус чотири голи. Звісно, Партизану було важко і незвично грати за порожніх трибун без своїх навіжених фанів, та це все другорядне, насправді.

Динамо не лише за рахунком, а й за грою повністю переграла Партизан. Все тому, що вибрали правильну тактику на гру, а саме залишили суперника фактично без м’яча та з першої хвилини гри почали гнути свою лінію, контролювати перебіг гри. Я б навіть сказав, що почали грати в квадрат. Розібралися з суперником впевнено, продемонстрували потужну і разом з тим спокійну гру.

Класно Динамо вибігало в атаку і, зрештою, саме швидкі переходи від оборони до нападу і принесли свої плоди у вигляді трьох голів, а могли забивати і більше. Ну а від Партизана я взагалі не побачив осмисленого футболу. У сербів можна виділити хіба Салданью. Все. Один він старався хоч щось створити попереду й одного разу навіть у стійку воріт Динамо влучив.

Травма Дячука – це ігровий момент. Просто Дячук ледь не заліз на Салданью верхи. В нього було бажання виграти епізод, боротьбу на “другому поверсі”. Дячук – сам по собі такий, якщо треба, то він і в підкат головою вперед полетить. Справжній боєць.

Скоріше за все, Максим зламав ключицю. Він не зміг згрупуватися під час падіння. Видно було по ньому, що йому дуже боляче було. В такій грі, де практично все було вирішено, таку травму отримати, дуже неприємно. Пошкодження Дячука – реальна проблема для Шовковського. Бо хто його замінить? Вийшов Біловар, але, за всієї поваги, Крістіану Максима буде дуже складно гідно поміняти.

Дуже рівна й впевнена гра від кожного гравця Динамо, от правда. Тому і виділяти когось персонально не бачу сенсу. Всі молодці. Зіграли добре командно, виконали установку на гру. Глобального браку не було, мало помилок, на щастя”, – сказав Шацьких у інтервʼю Українському Футболу.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago