Categories: Єврокубки

Вболівальники Рейнджерса: З Динамо у нас немає жодних шансів

Шотландці по-справжньому вражені тим, як “Динамо” легко обіграло “Партизан” із загальним рахунком 9:2 і переживають, що “Рейнджерс” також не зможе нічого протиставити такому сильному супернику.

Шотландці вважають, що їхня команда недостатньо сильна на даний момент і їй не вистачає досвідчених гравців, які могли б її посилити, щоб “Рейнджерс” міг реально претендувати на вихід до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

Також уболівальники “Рейнджерс” незадоволені тим, що їхній клуб гратиме матчі Ліги чемпіонів не на домашньому стадіоні “Айброкс”, а на “Гемпден Парк”, на якому зазвичай грає збірна Шотландії.

Gair: “Динамо” виграло у “Партизана” із загальним рахунком 9:2 за сумою двох матчів. Мені стає страшно, коли я згадую, як грає наша оборона, яка стала ще слабшою цього літа. Сподіваюся, ми не повторимо долю сербського клубу та чинитемо опір українцям.

Hill: “Динамо” – це команда з великою історією, як і “Рейнджерс”. Але якщо наш клуб останнім часом продовжує розчаровувати уболівальників, то “Динамо” зараз відроджується та набирає колишню силу. І все це попри те, що Україна вже багато років воює з росіянами. Це приклад для нас, що треба ніколи не здаватися та вірити у майбутнє своєї команди.

Copeland: Мені подобається місто Київ. Я там був разів 5 ще до того, як в Україні розпочалася війна. Сумно, що зараз туди їхати небезпечно, тож “Динамо” свої “домашні” матчі проводить у Польщі. Сподіваюся, у них все налагодиться, і ми ще зіграємо з ними, але вже у Києві.

Allan: Я так розумію, що Андрій Ярмоленко – це найголовніша зірка української команди. Він навіть у англійській Прем’єр-лізі грав за “Вест Гем”, хай навіть нестабільно. Хоча це вже було досить давно.

David: Чув про чемпіонат світу для безпритульних, але не знав, що існує Ліга чемпіонів для безпритульних. Дивно, що зустрілися дві команди, котрі не можуть грати на своєму стадіоні.

Ames: Проти “Динамо” буде дуже важко, особливо якщо ми не встигнемо підписати 3-4 гравці. Українці просто знищили “Партизан”. Сподіваюся, що ми краще підготуємось до матчів із “Динамо”.

Mark: Я благаю Бога, щоб ми все-таки були готові до цих двох матчів із “Динамо” у Лізі чемпіонів. Тому що ми грали шокуючи погано у передсезонні і це викликає у мене побоювання.

McWhinnie: З такими гравцями, як у нас, ми влипли в неприємності. Зважаючи на те, що я побачив у матчах “Динамо” з “Партизаном”, на нас чекають дуже складні ігри, в яких ми точно не будемо фаворитами.

Bortwick: Ми не маємо шансів проти них, вони грають так добре в даний момент, що мені навіть трохи страшно. Головне, не зганьбитися так, як це сталося з сербами, які пропустили 9 голів у двох матчах.

Russell: Судячи з того, скільки українців живе у Шотландії, “Динамо” матиме гарну підтримку. Не здивуюся, якщо вболівальники “Селтика” також прийдуть повболівати за український клуб, щоб зіпсувати нам настрій.

Scott: Дев’ять забитих голів у ворота “Партизана” змушують мене нервувати. Навіть якщо припустити, що сербський клуб не в найкращій формі, така кількість голів у будь-якому випадку вражає. “Партизан” все ж таки представляє досить сильну футбольну країну. Адже це не Андорра чи Сан-Марино.

Kenneth: Перший матч з українцями відбудеться у Польщі 6 серпня. Ще є час купити квитки в Люблін. Ніколи не був у цьому місті, але хотів би підтримати “Рейнджерс” на стадіоні.

Ferry: Нічого не знаю про “Динамо”, але думаю, що для “Рейнджерс” зараз будь-який суперник виглядає небезпечним. Тому що головна проблема саме у нас. Знову ми не встигаємо вчасно підписати новачків, а потім дивуватимемося, що погано стартували у новому сезоні.

Dougie: Так, сезон починається спекотно і важко для “Рейнджерс”. Нам потрібно зіграти у свій найкращий футбол, щоб пройти такого сильного суперника. Думаю, що нам випала найпотужніша команда з усіх можливих на цьому етапі.

Crawford: Я вже приготував свою легендарну флягу та готовий йти на стадіон. Якщо “Рейнджерс” пройде в наступний раунд, то я нап’юся від радості. Якщо програє, то нап’юся з горя. Безпрограшний варіант.

James: 37 років тому ми грали проти “Динамо” та вигравали у нас вдома. Які чудові були часи для мене та для команди. У тому сезоні “Рейнджерс” дійшов до чвертьфіналу Кубка європейських чемпіонів. Нині ми можемо лише мріяти про такі здобутки.

Finley: Немає жодної надії, виходячи з того, що я бачив у передсезонних матчах. “Рейнджерс” виглядає жахливо, навіть не уявляю, як ми зможемо обіграти таке сильне “Динамо”.

Bridges: Ми вже запланували подорож до Польщі. Зробили це ще після першого матчу між “Динамо” та “Партизаном”. З Глазго треба летіти до Лутона в неділю. Там проводимо ніч, потім летимо в Катовіце в понеділок, наймаємо машину і їдемо 3,5 години до Любліна, 2 ночі там, а потім 1 ніч у Катовіце, перш ніж полетіти до Лутона у четвер, а потім повертаємося до Глазго. Це буде чудова пригода, але футбол, напевно, зіпсує все, як завжди.

Duncan: Захисники “Рейнджерс” грають не краще за захисників “Партизана”. Не здивуюсь, якщо “Динамо” знову заб’є 9 голів, але вже у ворота нашого клубу. На жаль, це надто сильний суперник для “Рейнджерс”. Але навряд чи хтось вірив у те, що ми зможемо пробитися до групового раунду Ліги чемпіонів.

Bazzaboy: Я в шоці! Виявляється, “Динамо” пройшло наступного раунду, забивши при цьому дев’ять (!) голів ворота “Партизана”. Я вже починаю замислюватися про те, що краще б ми одразу потрапили до кваліфікації Ліги Європи. Там хоча б немає таких страшних суперників.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago