Categories: Єврокубки

Партизан – Динамо: післяматчева прес-конференція Олександра Шовковського

Головний тренер “Динамо” Олександр Шовковський відповів на запитання представників ЗМІ після матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти сербського “Партизана” (3:0):

– Вітаю усіх уболівальників нашої команди з перемогою. Ми зробили дуже важливий крок у вирішенні нашого завдання, але повністю його ще не вирішили. Ця перемога з неприємним присмаком, оскільки один з наших гравців отримав дуже серйозне ушкодження і вилетів, думаю, на достатньо тривалий час. На жаль. Кожну таку ситуацію сприймаю близько до серця, адже ставлюся до гравців майже по-батьківськи. Ми поки що не знаємо деталей, але переживаємо разом з ним.

Що з Володимиром Бражком? Чому він не грав сьогодні?

– На жаль, вчора ввечері трапилася ситуація, у результаті якої він отримав невелике пошкодження – поріз. Йому наклали два шви на ногу, тому ми були вимушені змінювати склад по ходу. Нічого страшного, Володимир був готовий вийти, але ми не хотіли, щоб були ускладнення, та й результат першого матчу дозволив нам дещо змінити тактичну схему. Все-таки, це було невеличке хірургічне втручання, і ми хотіли уникнути для нього ризику занести якусь інфекцію. Словом, ми просто поберегли його на майбутній матч.

Які ваші враження від перебування у Сербії? Як ви себе тут почуваєте?

– Нас тут дуже добре прийняли, жодних проблем не було. Взагалі, і президент України дякував вашій країні, владі й жителям за підтримку, яка була надана нашим людям у цій складній ситуації, в якій ми опинилися. У нас теж було усе добре.

Позаду перші два офіційні матчі у нинішньому сезоні, як ви оціните гру команди, чи повністю ви задоволені тим, як підготувалися до сезону?

– Я, як тренер, бачу можливості для покращення гри. І ми над цим будемо працювати завжди. Якщо ж я буду повністю задоволеним, мені потрібно завершувати свою тренерську кар’єру, яка щойно почалася. Загалом, я задоволений, перш за все, розумінням, ставленням, внутрішньою мотивацією, яка є у гравців, та колективом, який ми будуємо. Команда – це збір гравців, а колектив – єдиний організм. Це моменти, які надихають працювати далі, ставити перед собою амбітні плани та рухатися до них.

Що стосується готовності команди, скажу так: якщо на останніх хвилинах у нас один крайній захисник віддає гольову передачу, а другий крайній захисник забиває, це говорить про те, що команда функціонально готова.

Максимович Назар

Recent Posts

Манчестер Сіті за крок від повторення легендарного рекорду МЮ

Манчестер Сіті залишилося не програти один матч, щоб повторити рекорд Манчестер Юнайтед за кількістю поєдинків…

1 годину ago

Наставник Динамо Загреб залишив клуб після ганебної поразки від Баварії

Головний тренер Динамо Загреб Сергій Якирович залишив посаду наставника команди.Читати далі

1 годину ago

Збірна України піднялася на одну позицію у рейтингу ФІФА

Збірна України займає 24-е місце в оновленому рейтингу ФІФА. Команда Сергія Реброва піднялася на одну позицію порівняно з липнем, зумівши…

1 годину ago

Продаж квитків на матч Ліги Націй Україна – Чехія у Вроцлаві призупинено через повінь у Польщі

Продаж квитків на матч Ліги Націй Україна – Чехія у Вроцлаві призупинено. Читати далі

1 годину ago

ЛЧ. Бенфіка з Трубіним в гостях здолала Црвену Звезда

Бенфіка відкрила для себе оновлену Лігу чемпіонів виїзним матчем проти Црвени Звезди. Фаворит зустрічі здобув…

1 годину ago

Білодід стала амбасадором Металіста 1925

Металіст 1925 офіційно оголосив про те, що амбасадором клубу стала знаменита українська дзюдоїстка Дар’я Білодід. Читати далі

2 години ago