Олімпіада-2024. Україна поступилася Аргентині та залишає турнір

Сьогодні, 30 липня відбувся матч третього туру групової стадії турніру Олімпійських ігор 2024 між збірними України та Аргентини.

Олімпійський турнір, груповий етап. 3-й тур.

Україна – Аргентина 0 : 2.

0 – 1. Альмада – 47.

0 – 2. Ечеверрі – 90+2.

Українці у першому турі несподівано поступилися Іраку, але потім у меншості на 90+8 хвилині вирвали перемогу в Марокко. Аргентина у стартовому матчі на ОІ поступилися Марокко, але у другому турі розібралися з Іраком. Таким чином, для того щоб гарантувати собі вихід в 1/4 фіналу і не зважати на паралельну гру підопічним Ротаня варто було лише перемагати.

Руслан Ротань у стартовому складі зробив одну, але дуже прогнозовану заміну. Замість дискваліфікованого Салюка у центр захисту вийшов Таловєров.

Початок зустрічі був дуже складний для збірної України. Підопічні Маскерано взяли м’яч під власний контроль, а українці не могли вийти із захисту в атаку. Проте, варто віддати належне нашим хлопцям, які намагалися грати спокійно та організовано і не давали супернику багато вільних зон. Поступово колектив Руслана Ротаня почав грати сміливіше і м’яч частіше доходив до заключної третини поля. На жаль, не вистачала завершального удару, але перспективних атак було достатньо.

Наприкінці тайму аргентинці знову активізувалися і створили дійсно два небезпечні моменти. Спочатку Альварес з вигідної позиції не влучив у площину воріт, а через декілька хвилин Гондоу не зміг переграти Фесюна. Українці у компенсований час могли відкривати рахунок, але удар Рубчинського парирував голкіпер. На перерву суперники пішли без голів, але за українську збірну не було соромно. У паралельному матчі Марокко громило Ірак, тому підопічних Ротаня влаштовувала лише перемога.

На жаль, відразу після перерви українці пропустили. Підопічні Ротаня провалилися у центрі поля, а Альмада шикарним ударом з-за меж штрафної влучив у кут – 0:1. Не можна було давати пробити одному із лідерів збірної Аргентини, але наші центральні захисники не підстрахували Рубчинського.

За рахунком підопічні Маскерано грали впевнено, а в наших хлопців у позиційному футболі мало що виходило. Пропущений гол вплинув на психологічний стан нашої команди. У першому таймі хоч щось створювали, а після перерви взагалі не турбували голкіпера збірної Аргентини. Аргентинці грали прагматично, але хто їх в цьому буде звинувачувати?

У підсумку, збірна України завершує свої виступи на дебютній Олімпіаді. Самі собі створили проблеми у першому матчі і не змогли вийти з цієї ситуації.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

8 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

8 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

8 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

8 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

8 години ago