Лівий берег розгромив Минай та здобув путівку в УПЛ

Сьогодні, 30 липня відбувся фінальний матч за місце в УПЛ “Лівий Берег” – “Минай”. Зустріч відбулася в Рівному, на арені “Авангард”.

Плей-офф за місце в УПЛ, фінал.

Лівий Берег Київ – Минай 3 : 0.

1 – 0. Сухоручко – 20.

2 – 0. Синиця – 29.

3 – 0. М. Когут – 65.

Вил: Співаков (Лівий берег) – 90+2хв друга жовта картка.

Обидві команди на попередній стадії дотискали суперників у серії пенальті. Лівий Берег сенсаційно вибив Металіст 1925, а Минай влаштував трилер з 6 голами проти Епіцентра. Втім, місце в еліті залишилось тільки одне. Абсолютний дебютант або чергове “воскресіння” закарпатців.

Суперники у такій важливій зустрічі обійшлись без обережності, обмінюючись моментами. Перший створив Минай. Кораблін ефектним крученим ударом струснув поперечку, а добивання Дворовенка парирував Механів. Лівий Берег також запоров свою першу нагоду. Прокопчук необачно скинув м’яч в центр карного майданчика під рострільний удар Сухоручка – сейв Бандури!

Втім, кутовий став для Миная фатальним. Банада виграв другий поверх відразу у двох опікунів, Бандура парирував, але прямо на ногу тому-таки Сухоручку – цього разу Данило не пробачив.

Кіпер Миная ледь не пустив за спину удар-подачу Якиміва зі 70 метрів, проте дотягнувся кінчиками пальців. Підопічних Любеновіча останні півроку хвалили за бійцівські якості останні півроку, але сьогодні опонент “запалився” значно потужніше. Показовий момент трапився на 29-й хвилині. Когут і Синиця “загризли” Шалфєєва у боротьбі на фланзі. Хавбек Лівого Берега підхопив м’яч, прибрав бідового Прокопчука і закрутив під дальню стійку – 2:0.

Минай виглядав безнадійно до перерви, тому Любеновіч провів 2 заміни. Не допомогло. Лівий берег продовжував вигравати боротьбу і в’язати мляві атаки закарпатців. Розгром Миная був би цілком справедливим, і до цього дійшло на 65-й хвилині. Триходівку розіграли головні герої ЛБ – Синиця на Сухоручка, той продовжив на Когута, який зняв питання переможця. Захисники Миная виглядають манекенами, Любеновіч лютує на бровці.

Лише під завісу зустрічі Ременяк міг скоротити відставання, проте безхитрісно вліпив у руки Механіву. Співаков потішив публіку – вийшов на заміну, швидко нахапав дві жовті та пішов святкувати достроково. 3:0 – Лівий Берег вперше в історії вийшов в еліту, довершивши таблицю з 16 учасників. Минай таки паде в Першу лігу.

Максимович Назар

Recent Posts

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

31 секунда ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

5 хв. ago

Динамо розпродало всі доступні для продажу квитки на матч з Рухом

Київське «Динамо» повідомило про те, що припинено продаж квитків на домашній матч команди в 7-му…

8 хв. ago

Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги чемпіонів

Вінгер Рахім Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги…

11 хв. ago

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 години ago