Лівий берег – Минай: анонс фіналу плей-офф за місце в УПЛ

Фінал плей-оф за місце в УПЛ
Вівторок, 30-е липня Рівне, стадіон “Авангард”
Арбітр: Шандор Олександр
“Лівий Берег” 18:00 “Минай”
відеотрансляція: УПЛ ТБ

“Лівий Берег”: останні новини

Гроші у футбол не грають. Цю парадигму підопічні Віталія Первака довели у двобої проти харківського “Металіста 1925”, який має (чи вже мав) значно більші можливості. На той момент, ще підопічні Віктора Скрипника чудом, завдяки голу Кравця, врятувалися у компенсований час і все одно поступились у серії пенальті.

Як і “Минай”, напевно навіть у більшій мірі, кияни готувалися до початку нового сезону саме у Першій лізі. “Лівий Берег” провів досить стандартну трансферну кампанію у це міжсезоння. З більш-менш цікавого можна виділити переходи досвідчених Банади, Галаса та Куліша. По суті, це практично та сама ж сама організована команда, яка ледве не здолала у київському дербі “Оболонь” в рамках перехідних матчів. І саме головне, “лелеки” винесли з цього протистояння важливий урок.

“Безумовно, ми ретельно проаналізували ті матчі й зрозуміли над чим нам насамперед варто працювати. Розбирали гру “Металіста 1925”, адже у такій формації ніхто не грає в УПЛ. Вважаю, що досвід невдачі з “Оболонню” допоміг нам проти харків’ян. Хлопці прогресують і це не може не радувати”, – поділився думками після гри з “синьо-жовтими” Віталій Первак.

В свою чергу серед контрольних поєдинків у це міжсезоння варто насамперед відзначити перемогу над черкаським ЛНЗ (1:2). Що доводить боєздатність банди Первака на фоні команд із еліти нашого футболу.

Якщо серед козирів “Минаю” можна виділити агресію та інтенсивність, то сильною стороною “Лівого Берега” точно є чітка структура та дисципліна.

Орієнтовний склад “Лівого Берега”: Механів, Соколов, Самар, Якимів, Дударенко, Дедух, Банада, М. Когут, Войцеховський, Синиця, Сухоручко.

“Минай”: останні новини

Схоже, ліміт везіння та чудес від Желько Любеновича ще не закінчився. І що ж з цим зробиш. Навіть сам сербський наставник після матчу з кам’янчанами Сергія Нагорняка визнав цю тезу.

“Ми продовжуємо грати так, як грали навесні – шокувати всіх нашою грою та результатами. Це не надто спокійно для фанів і мене, але команда досягає перемог”, – прокоментував перемогу над “Епіцентром” коуч “Минаю”.

Багаторічний аутсайдер УПЛ всяко впирався та скаржився на проведення цього міні-турніру, втім все ж (максимально очікувано) погодився на участь у цьому івенті та пробився у фінал. Звичайно, не без везіння. Але все ж за відчуттями саме цей “Минай” і забере цей слот собі. У турнірі першолігових команд не варто очікувати дуже якісної позиційної гри чи нетривіальних тактичних рішень. А ось що дає результат, так це динаміка, інтенсивність, жага до перемоги та характер. І це у закарпатців точно є.

Так, “Минай” точно не став сильнішим в порівнянні із самим собою у фіналі минулої кампанії. Зокрема, “Минай” провів певну чистку складу, команду покинули: Петько, Вашкеба, Корнійчук, Кемкін, Піддубний, Вітенчук та Нємчанінов. А на заміну їм прийшли Пріхна, Дворенко та Шалфеєв. Ну і на повноцінній основі в “Минай” перебрався Гунчев. Статистика контрольних матчів у це міжсезоння також особливе не вражає – лише одна перемога у 5-ти товариських іграх.

Однак закарпатський колектив все ще має значно більший досвід виступів в елітному дивізіоні. Що на фоні абсолютного потенційного дебютанта в особі “Лівого Берега” відіграє насправді ключову роль.

Головною ж ударною силою “Минаю” залишається Вакула. Як показав матч проти “Епіцентру”, навіть незважаючи на декілька втрачених років, рівень Владислава занадто сильно контрастує на фоні суперників із Першої ліги.

Орієнтовний склад “Минаю”: Бандура, Дмитрук, Чуєв, Прокопчук, Дворовенко, Пріхна, Кораблін, Матюшенко, Воробчак, Гунічев, Вакула.

Максимович Назар

Recent Posts

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

1 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

5 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

13 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

14 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

17 хв. ago

Динамо розпродало всі доступні для продажу квитки на матч з Рухом

Київське «Динамо» повідомило про те, що припинено продаж квитків на домашній матч команди в 7-му…

20 хв. ago