Categories: Інше

Віктор Вацко відреагував на заяву сербського ЗМІ про його відсторонення від спорту

У рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» розгромило «Партизан» з рахунком 6:2.

Ще перед грою Віктор Вацко був дуже серйозно налаштований і закликав киян просто рознести сербів. Вони цю задачу виконали.

Його спіч тоді став дуже різким, що не сподобалось сербському ЗМІ, що ті закликали українця відсторонити від спорту. Віктор уже відреагував на таку заяву:

«Ви знаєте, про це я хотів би поговорити не про те, що гарно їм сраки підпалив. Розумієте, для мене те, що сталося минулого тижня, в принципі стало величезною несподіванкою. Тому що спочатку серби налетіли до мене в соцмережі, в Інстаграм, зокрема зі своїми коментарями.

Потім мені прислали посилання на статтю, де було написано, що я, виявляється, сію ненависть до «Партизана» і до Сербії, й мені не місце в спорті. Я не знаю, в якому спорті, що значить, не місце в спорті. Що бігати зранку не можна? У футбол з друзями грати не можна, чи в шахи з сусідом? Чи на змагання з карпфішингу їздити не можна? Я не знаю, в якому спорті мені не місце.

Про ненависть я хочу трохи деталізувати. У мене нема до них ненависті. Тому що не може бути ненависть до істот, в яких мізків, як в слимаків. Призирство? Призирство, може, бути.

Ненависть? Та яка ненависть. Те, що мені понаписували ці слимаки минулого тижня в соцмережах, я вам чесно скажу, я навіть подумати не міг, що вони такі, ну, тотально безнадіно ***. І х*р там з ним, чого вони набажали мені персонально. Це таке. Я навіть подумати не міг, що ці імбецили, просто вдумайтесь, вони вважають нас, українців – нацистами. І закликають нас знищувати. І радіють, що орки нас знищують. Сотні повідомлень такого змісту вони надсилали мені в соцмережі минулого тижня.

Розумієте? Сотні повідомлень. Та й*б вашу мать, москальські тварюки прийшли на нашу землю вбивати наших людей, скидають бомби на наші міста, вбивають наших дітей, але б**ть на думку цих слимаків нацисти і фашисти – це ми. Нація, яка захищає свою землю, а справжніх вбивць вони підтримують, справжніх вбивць вони називають своїми «братами».

Тільки істоти з мізками, інтелектом, як в слимаків можуть стверджувати, що я сію ненависть, ні. Я просто вважав, вважаю і продовжую вважати, що український клуб «Динамо» Київ на футбольному полі, чуєте, дебіли, на футбольному полі повинен розмазати вас, путінських ****, чуєте, ще раз, на футбольному полі, перекладіть цим дебілам.

В житті ви ніхто і звати вас ніяк, безхребетні істоти, про яку ненависть до Сербії «Партизана» ви говорите і пишете, яка ненависть може бути до слимаків. Вас для мене не існує, просто кажучи, мені на вас п***ю, китайська філософія», – сказав Віктор.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

40 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

49 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

51 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

58 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

1 годину ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

1 годину ago