Categories: УПЛ

Спортдиректор Руху: Будемо брати не кого попало, а тільки якісних футболістів

Спортивний директор “Руха” Володимир Лапіцький прокоментував оренду півзахисника “Кривбаса” Владислава Семотюка та розповів про подальші плани “жовто-чорних” у трансферне вікно.

“Семотюк добре проявив себе в УПЛ у складі “Кривбасу” та “Миная”. Ми також знали про нього ще у часи його виступів за “Прикарпаття” у Першій лізі. Це дуже хороший футболіст.

“Рух” взяв Владислава в оренду, адже клубу потрібна якісна конкуренція на всіх позиціях, а у випадку із Семотюком – у центрі поля. Протягом сезону не можна виключати фактори травм, викликів гравців у національні та молодіжні збірні, тому нам потрібне було підсилення, щоб розширити обойму команди. Тоді як Владислав це саме той футболіст, якого ми шукали у центр поля. Сподіваємось, що Семотюку вдасться проявити себе у “Русі” в усій красі і він допоможе команді здобувати позитивний результат. Зараз все залежить від нього: якщо він добре себе зарекомендує, то ми задумаємось про підписання повноцінного контракту та трансфер гравця.

Це не перше наше підсилення цього літа і вже видно, як чудово вписався в ігровий малюнок команди Ігор Краснопір. Його голи у матчах проти “Вереса”, “Кечкемета” та “Штурму” яскраво це демонструють. Ігор чудово працює на тренуваннях і помітно, як він викладається в підготовчому процесі. Колектив добре його прийняв і Краснопір швидко адаптувався у команді. Він швидко порозумівся з партнерами, персоналом і всі відзначають його скромність та вихованість – таким гравцям завжди раді у “Русі”.

Ми розглядаємо ще різні можливості підсилення команди. Наш селекційний відділ на чолі з Олегом Гарасом активно переглядає футболістів різних профайлів і надає звіти тренерському штабу та керівництву клубу. Втім зазначу, що ми не будемо брати аби-кого, а підсилюватимемось лише якісними футболістами. У “Руху” є велика кількість власних талановитих вихованців і перспективної молоді. Віталій Пономарьов регулярно дає можливість проявити себе у першій команді гравцям з “Руху-2″, команди U-19 та іншим вихованцям клубної Академії. Перед початком нового сезону хлопці мають змогу показати себе і довести, що вони заслуговують на ігровий час у чемпіонаті України”, – сказав Лапіцький.

Максимович Назар

Recent Posts

Унаї Емері: Ліга чемпіонів – найкращий турнір у світі

Тренер Астон Вілли Унаї Емері поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з Янг…

4 хв. ago

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

5 хв. ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

6 хв. ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

13 хв. ago

Спеціальна комісія УПЛ перевірить стадіон Ворскли

Президент Української Прем’єр-Ліги Євген Дикий анонсував створення спеціальної комісії, яка перевірить стан газону на стадіоні…

17 хв. ago

Карвахаль: Коли я не потягну рівень Реала – я піду

Правий захисник Реала Дані Карвахаль прокоментував своє майбутнє в іспанському гранді та заявив, якщо він…

20 хв. ago