Categories: Єврокубки

Мілош Нінкович: Партизан може здобути хороший результат в матчах з Динамо

Колишній півзахисник «Динамо» Мілош Нінкович поділився думками щодо матчу киян проти «Партизана» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«Найголовніше для «Партизана» – не програти першу гру, тому що у матчі-відповіді вдома все можливо. Я не впевнений, наскільки динамівці зможуть сконцентруватися, враховуючи, що вони переживають складну ситуацію.

Я думаю, що тренер Шовковський проводить надзвичайно важку підготовку, а це означає, що на початку сезону жоден гравець не буде свіжим. Якщо все підсумувати, то «Партизан» може здобути хороший результат.

Коли я там грав (у «Динамо» – прим.), у команді було багато іноземців. Зараз більше уваги приділяють місцевим гравцям. Зараз все йде добре, 5-6 їхніх футболістів виступають у збірній України, але чемпіонат став слабшим. Раніше «Шахтар», «Дніпро», «Металіст» також були набагато сильнішими.

Війна – це велика проблема. Клуб більше не може запрошувати легіонерів, як раніше, і проводить матчі єврокубків в Польщі без підтримки своїх вболівальників. Все це дуже впливає на команду.

Клуб («Динамо» – прим.) мені дуже допоміг, хоча перші два-три роки було важко. Я прийшов дуже молодим, друзів і рідних не було поруч, але потім все було добре. Якби не «Динамо», я б, мабуть, ніколи не зіграв за збірну і в Лізі чемпіонів.

Це буде дуже цікаве протистояння. Давно не дивився матч «Динамо» повністю, але зараз дуже хотілося б подивитися всі 90 хвилин», – сказав Нінкович.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

29 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

38 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

40 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

47 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

57 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

60 хв. ago