Categories: УПЛ

Юрій Максимов: Надзвичайно прикро, що СК Дніпро-1 зникає

Головний тренер СК Дніпро-1 Юрій Максимов прокоментував ситуацію стосовно клубу.

“Наскільки я знаю, що 15 липня звільнили практично всіх співробітників, футболістів і весь персонал бази. Станом на 21 липня у штаті клубу залишилося всього три співробітники: головний тренер Юрій Максимов, директор клубу Антон Фурсов та бухгалтер. Тепер ми можемо утрьох зіграти у відому карткову гру – космічний рамс. Це гра в карти мого дитинства.

А щодо футболу, то ми можемо ще покликати Євгена Селезньова, Миколу Іщенка, Сергія Ревута, Миколу Медіна та Андрія Полуніна. Скільки потрібно гравців, щоб розпочати офіційний матч – сім? Ми їх знайдемо. У нас грали божевільні футболісти, переважно українські гравці. Тепер ми бачимо, що всі вони затребувані іншими командами і я цьому дуже радий. Однак мені сумно, що така команда зникла з нашого футболу.

Надзвичайно прикро, що СК Дніпро-1 зникає. І це все відбувається у мільйонному місті, де є величезні футбольні традиції. Зрозуміло, що всіх причин зникнення футбольного клубу ми не знаємо, але на це, мабуть, є причини. А життя, зокрема футбольне, триває.

Чим я планую займатися? Напевно, поки стану блогером. Потім аналітиком. Потім, мабуть, закінчу курси PASS, щоб мати змогу працювати головним тренером”, – сказав Максимов у інтервʼю для SportArena.

Нагадаємо, СК Дніпро-1 надіслав в УПЛ листа з проханням про зняття зі змагань, що й було зроблено на Загальних зборах Учасників української Прем’єр-ліги. Хто замінить дніпрян в еліті наразі невідомо – розглядають два варіанти: надати місце Минаю, або провести перехідний турнір за участі чотирьох команд (Минай, Металіст 1925, Лівий Берег та Епіцентр).

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago