ЮКСА підписав чотирьох новачків

Клуб Першої ліги ЮКСА Тарасівка підписав чотирьох новачків.

Євген Проданов. 26-річний вихованець футболу Донеччини останні сезони провів у складі «Тростянця». За команду з Сумщини у минулому сезоні Євген відіграв 20 матчів у яких до свого активу заніс 4 забиті голи. Також у доробку Євгена – виступи за юнацький склад донецького «Шахтаря», ФК «Маріуполь», «Металіст 1925» та ФСК «Маріуполь» («Яруд»).

Андрій Дедяєв. На професійній арені 29-річний півзахисник провів 185 матчів. Андрій виступав у складі «Енергії» (Нова Каховка), СК «Краматорськ», «Кривбасу» та мирівської «Дружби». Окрім золота минулого сезону, разом з «Кривбасом» та «Енергією» двічі піднімався на п’єдестал Другої ліги.

Микита Ситников. 20-річний півзахисник у своїй кар’єрі виступав за юнацькі склади «Олександрії», «Чорноморця» та варшавської «Легії». У сезоні 2023/24 грав у складі «Чорноморця» U-19.

Максим Казаков. 28-річний півзахисник є вихованцем київського «Динамо». У своєму активі має ігри за юнацькі збірні України U-19 та U-21. Є досвід гри в УПЛ у футболці луганської «Зорі», а минулого сезону став чемпіоном Другої ліги в складі мирівської «Дружби».

Дмитро Чирикал став асистентом головного тренера ФК ЮКСА. До тренерського штабу Миколи Цимбала приєднався досвідчений фахівець Дмитро Чирикал. Останнім місцем роботи тренера була мирівська «Дружба», з якою він став чемпіоном у Другій лізі. На шляху до золота третього за силою дивізіону України здобув чимало трофеїв рівня Київської області та всеукраїнського аматорського футболу.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

33 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

42 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

44 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

51 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

1 годину ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

1 годину ago