Відомий український спортивний журналіст добровільно пішов служити у ЗСУ

Після мобілізації журналіста Андрія Сеньківа у Збройні сили України, проект KDK втратив і другого ведучого. До Збройних сил пішов Сергій Болотніков.

Про своє рішення піти служити Болотніков повідомив у Патреоні KDK.

За словами Болотнікова, після початку російського вторгнення ВЛК визнала його обмежено-придатним. Однак після зміни законодавства у сфері мобілізації він зрозумів, що служити доведеться та почав готуватися.

“Я став краще готуватися. Зібрав гроші на спорядження, полікував зуби (це прямий маст хев перед армією) і загалом привів організм до ладу, купив пульт і відлітав 70 год на симуляторі, навіть побував на Донбасі та на власні очі побачив, як там усе влаштовано”, — написав журналіст.

Болотніков зізнався, що намагався знайти вакансії у ЗСУ через загальновідомі сайти. Сергій хотів працювати у пресслужбі.

Потім з’явилася вакансія у 63-й бригаді, де у пресслужбі працює його товариш та колега Ростислав Ящишин, з яким вони працювали у “Карпатах”.

“На той час розрулилася ситуація в 63-й бригаді, з якою ми грали благодійний матч. Якщо вийде все задумане, то допомагатиму в пресслужбі Ростику Ящишину. Ще тільки Олега (Смалійчука) не вистачає — і лисі аферисти возз’єднаються. От і вся історія. Вчора поїхав у ТЦК, оформив усі документи, днями вирушаю в учебку”, — зазначив Болотніков.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Хавбек Динамо відмовився переходити у клуб зі Сегунди

Півзахисник «Динамо» Володимир Шепелєв мав пропозицію від іспанського «Расінга» влітку, повідомляє «Динамоманія». Читати далі

22 хв. ago

Артем Кравець: Боротьба за золоті медалі УПЛ бути дуже запеклою

Радник президента «Динамо» Артем Кравець в ексклюзивному інтерв’ю Tribuna.com поділився думками щодо боротьби за чемпіонство у поточному сезоні УПЛ, Читати…

24 хв. ago

Вперше за 21 рік Мессі та Роналду відсутні у розширеному списку на Золотий м’яч

Стали відомі претенденти на Золотий м'яч. Вперше за 21 рік, починаючи з 2003 року, у розширеному…

33 хв. ago

Олександр Піхальонок: Радий повернутися до розташування національної команди

Півзахисник «Динамо» Київ Олександр Піхальонок прокоментував своє повернення до збірної України на матчі Ліги націй…

58 хв. ago

У Реалі відреагували на номінацію Луніна на найкращого голкіпера 2024 року

25-річного українського голкіпера мадридського Реалу Андрія Луніна номіновано на звання кращого голкіпера 2024 року.Читати далі

1 годину ago

Повний список претендентів на Золотий м’яч-2024

Французьке видання France Football традиційно підігріло інтерес мільйонів футбольних уболівальників, оприлюднивши список номінантів на найпрестижнішу…

1 годину ago