Categories: Інше

ТМ. Кривбас розписав результативну нічию з Сабахом

У третьому спарингу на словенських зборах «Кривбас» протистояв «Сабаху», бронзовому призеру чемпіонату Азербайджану. Клуб засновано відносно нещодавно, у 2017 році. Прізвисько: сови. Представляє пгт Масазир (населення 11 тисяч).

Літні УТЗ 2024. Контрольний матч №4.

13 липня 2024, субота. Брежице, Словенія. Стадіон «Nogometni stadion Brežice».

«Сабах» (Баку, Азербайджан) – «Кривбас» (Кривий Ріг, Україна) 2 : 2.

0 – 1. По – 28.

1 – 1. Мікельс – 33.

1 – 2. По – 35.

2 – 2. Бельфоділь – 63.

Дебют гри залишився за криворіжцями, які створили одразу декілька гострих нагод, але забити не пощастило. Твердохліба вивели тет-а-тет з Хомою, але Єгор, вже обігравши воротаря, влучив у захисника, який відверто зіграв рукою у власному штрафному, але свисток арбітра промовчав. Згодом зліва пронісся Дібанго та потужно стріляв у ближній кут – Мехбалаєв перевів мʼяча у поперечку.

Ближче до середини тайму «Сабах» вирівняв гру. Лепініца після контратаки влучив у стійку, а з непростим низовим ударом Шафрано пізніше вже впорався Хома. Гостро пробивали у відповідь активний По та Кожушко, але супернику пощастило. І все ж перевага червоно-білих принесла їм плоди на 28 хвилині. Микитишин пішов в обігравш та заробив пенальті.

По з позначки розвів мʼяч та голкіпера по різних кутах – 0:1. Щоправда, невдовзі у азербайджанців пройшла контратака лівим флангом – Мікелс пробив потужно у дальню девʼятку без шансів для Хоми – 1:1. «Кривбас» продовжив вести гру, та вже за три хвилини знову вийшов вперед. Швидка контратака у відповідь: Кожушко перевів мʼяча на По. Жан вкотре накрутив одразу декількох опонентів та хитро пробив низом у ближній кут. Воротар не очікував такого удару, тож пропустив – 1:2.

На другий тайм «Кривбас» повністю змінив склад, на полі зʼявились 11 нових гравців. Гра вирівнялась і на 63 хвилині суперник вдалось вдруге в матчі зрівняти рахунок. Подача з кутового – мʼяч застряг в ногах гравців, й найспритнішим у воротарському виявився Бельфоділь – 2:2. Пішла гра на зустрічних курсах, в якій все ж цікавіше виглядав «Кривбас».

Прінс не реалізував вихід один на один. Ганець вже обіграв кіпера, але захисник «Сабаху» вибив мʼяч з порожніх воріт. Ледь не забив свій дебютний гол Аморозо, якого не мить на дальній стійці після прострілу того ж Прінса випередив захисник. У азербайджанців після перерви реальних моментів не було. 2:2 – другий спаринг поспіль криворіжці завершують бойовою мировою.

Максимович Назар

Recent Posts

Інфантіно скликатиме екстрену нараду з телекомпаніями через відсутність транслятора клубного ЧС-2025

Президент ФІФА Джанні Інфантіно скликав екстрений брифінг з керівництвом телебачення щодо клубного чемпіонату світу, повідомляє…

4 хв. ago

Бойкот. Ультрас Роми протестують проти звільнення Де Россі

18 вересня "Рома" оголосила про звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера.Читати далі

7 хв. ago

Пономарьов: Я задоволений тим, як виглядав Рух на старті сезону

Головний тренер "Руху" Віталій Пономарьов розповів про те, як команда готується до матчу 7-го туру…

10 хв. ago

ЛЧ. Результати всіх матчів п’ятниці

Сьогодні, 19 вересня, відбулося шість матчів у межах першого раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2024/2025.Читати далі

15 хв. ago

Трубін отримав посередню оцінку за матч Црвена Звезда – Бенфіка в ЛЧ

Бенфіка здобула мінімальну перемогу над Црвеною Звезда в межах першого раунду основного етапу Ліги чемпіонів…

20 хв. ago

Арсенал без Зінченка зіграв внічию з Аталантою в 1-му турі Ліги чемпіонів

Відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів між Аталантою та Арсеналом, які є суперниками Шахтаря в…

23 хв. ago