Данило Сікан: Хочу стати найкращим бомбардиром олімпійської збірної

24 липня “синьо-жовті” стартують на футбольних змаганнях ОІ. Данило Сікан розповів про підготовку команди та рівень суперників.

“Я розумію, що участь в Олімпійських іграх для України особливо важлива в цей час. Підготовка у збірній дуже відрізняється від підготовки в клубі, адже тут за короткий термін ми повинні максимально швидко зрозуміти тактику й познайомитися один з одним. Ми знаємо, що не всі клуби відпустили гравців, яких хотів бачити тренерський штаб, ми маємо підготуватися по максимуму.

Команда складається саме з того, що ми маємо підтримувати один одного. Інакше ніякого результату не буде. Щодо порівняння суперників, то європейські команди більш підготовлені тактично. А от екзотичні — сильніші та витриваліші, і проти них доводиться грати за рахунок фізики”.

“Ми працюємо в хорошому ритмі, дуже інтенсивні заняття. Щодо першого нашого суперника у спарингах, збірної Єгипту, сьогодні була теорія. Це дуже хороша команда, компактна, підготовлена фізично. Вона більше покладається на індивідуальні якості своїх гравців. Завдання на контрольні матчі — підготуватися до Олімпійських ігор як тактично, так і фізично.

Я думаю, усі гравці мріють забити перший м’яч на перших в історії Олімпійських іграх для України. Я теж хочу стати найкращим бомбардиром олімпійської збірної, але найголовніше — перемога команди”, – розповів нападник.

В активі Данила 3 результативні дії у 4 матчах в складі України U23.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

20 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

29 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

31 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

38 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

47 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

50 хв. ago