Categories: Перша ліга

Максим Гірний: Буковина – клуб з великими амбіціями

Після контрольного поєдинку «Буковини» із харківським «Металістом 1925», який завершився внічию 0:0, на кілька питань клубної пресслужби відповів форвард «жовто-чорних» Максим Гiрний.

– Зіграли з гарним суперником, командою з досвідом виступів у Прем’єр-лізі, – розпочав Максим. – Суперник у своєму складi має багато гравців, які пограли на високому рівні.

– Які завдання ставив перед вами тренерський штаб? Як ти вважаєш, чи вдалося їх виконати?

– У нас на кожну гру – не важливо товариська вона чи офіційна – максимальні завдання, тобто грати на перемогу, оскільки «Буковина» – клуб з великими амбіціями.

– Прокоментуй, будь ласка, епізод, коли ти забив м’яч у ворота «Металіста 1925», але рефері його скасував. Що було у тому епізолі?

– Рефері показав гру рукою, але мені тоді стало трохи смішно, бо м’яч рикошетом від суперника влучив мені прямо в груди і потім залетів у ворота. На мою думку, я забив чистий гол.

– «Буковина» вже перетнула екватор закарпатського збору. Розкажи, як почуваєшся, чи є вже якась фізична втома? Загалом у яких ти зараз кондиціях?

– Мої особисті фізичні кондиції ще трохи не дотягують до оптимальних. Через травму я пропустив практично все друге коло останнього сезону. Протягом цього часу я взагалі не провів жодного тренування. До повноцінних занять приступив уже у «Буковині», але кондицій поки що трохи не вистачає. Однак ми маємо ще час для підготовки, в моєму випадку необхідний для того, щоб набрати форму.

– Хто допомагає тобі якнайшвидше адаптуватися у «Буковині»?

– Є кістяк, знайомий мені ще по «Карпатах». Це Андрій Бусько, Орест Панчишин, із Юрієм Глущуком два останні роки був в «Епіцентрі». Багатьох хлопців знав заочно, часто зустрічалися на футбольних полях. Дуже приємний футбольний колектив!

– Як нападник ставиш перед собою якісь конкретні цілі у новому сезоні?

– Перед кожним сезоном ставлю собі завдання забивати більше, ніж у попередньому. Намагаюся виконувати такі завдання, оскільки голи – мій хліб та взагалі головна робота нападника.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами bukfc.com

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago