Журналіст: У збірну напрошуються нові обличчя

Коментатор Віктор Вацко обрав декількох претендентів, які могли б отримати виклик від Сергія Реброва, аби підстрахувати старожилів у національній команді.

«Зараз у нас ситуація така, що напрошуються нові обличчя в збірну. Лівий вінгер – чемпіонат Європи показав, що напрошується. Я чекаю на дебют у збірній Владислава Кабаєва. Можливо, Назара Волошина. Ну туди потрібен футболіст.

Правий вінгер, опорний півзахисник – потрібно підсилення. Дай боже здоров’я й успіхів Андрію Ярмоленку, Тарасу Степаненку і Сергію Сидорчуку, але у 2026 році їм буде 35-37, а це вже лотерея з погляду готовності організму.

Мені зараз не просто сказати, хто зможе скласти конкуренцію Бражку як опорник? Раніше я би Данила Ігнатенка назвав, але бачу, що він не дуже отримував довіру від Сергія Реброва.

Руслану Маліновському у 2026-му виповниться 34 роки. Також лотерея. Хочу тут, я думаю, Єгор Ярмолюк от зараз в Лізі націй мав би отримати шанс проявити себе в національній збірній. Якщо звичайно в клубі у нього все складатиметься добре. Я розраховую побачити нові обличчя в збірній, так би мовити, свіжу кров», – сказав Вацко у програмі «Вацко Live».

Нагадаємо, збірна України не змогла вийти з групи на Євро-2024, дострокового завершивши виступи на континентальній першості.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

32 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

36 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

38 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

41 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

43 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

45 хв. ago