Categories: Євро-2024

Квитки на фінал Євро-2024 у Берліні продають майже по сто тисяч євро

Фінал Євро-2024 відбудеться вже цієї неділі в Берліні. Але вболівальникам, які наживо хочуть побачити сутичку між збірними Англії та Іспанії, доведеться розщедритися.

У неділю 14 липня на Олімпійському стадіоні в Берліні відбудеться фінал чемпіонату Європи між Іспанією та Англією. І ціни на квитки на фінал Євро-2024 злетіли до небес. Деякі ритейлери пропонують опинитися на трибунах за астрономічні 93 тисячі євро. Про це пише Bild.

Про це повідомляють уболівальники з Великої Британії, які б хотіли подивитися на гру своєї збірної у фіналі. За їхніми словами квитків по 93 тисячі євро вже не залишилося. А квитки з дешевших цінових категорій (“Fans First”, первісна ціна 85 євро) наразі коштують близько 5300 євро, отже, у 25 разів дорожчі, ніж спочатку.

Цього тижня на сайті УЄФА буде запропоновано ще кілька сотень квитків, які продаватиме офіційний партнер УЄФА у сфері гостинності (2024 Hospitality Experience). Англійська футбольна асоціація також має в наявності близько 10 000 квитків. Однак очікується, що щонайменше 50 000 уболівальників збірної Англії поїдуть до Берліна, і намагатимуться знайти квитки у перекупників.

Підвищення цін торкнулося не тільки квитків на трибуни, а й цін на авіаквитки. Майже всі рейси до Берліна повністю заброньовані, а останні вільні місця з лондонського Гатвіка до Берліна коштують приблизно 1100 євро.

У зв’язку з цими обставинами деякі фанати вже подумали про незвичайну альтернативу просто заради розваги. Вони збираються в Бенідорм, іспанське місто на узбережжі Коста Бланка (45 кілометрів на північ від Аліканте). Бенідорм уже багато років є дуже популярним місцем для британських відпочивальників. На фінал очікується прибуття сотень англійських уболівальників.

Дехто вже жартує в соціальних мережах: “Англія проти Іспанії. Переможець збереже за собою Бенідорм”. Або: “Битва за Бенідорм у неділю”. Місцева поліція вже готується до заворушень.

Нагадаємо, що Іспанія вийшла у фінал завдяки голу 16-річного Ламіна Ямаля, який зрівняв рахунок і став наймолодшим автором гола в історії Євро.

А Англія виграла у збірної Нідерландів. Рахунок у півфінальному матчі відкрив півзахисник Хаві Сімонс.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

8 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

10 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

13 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

16 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

18 хв. ago