Енцо Мареска провів перше тренування з Челсі

Початок нового сезону завжди приносить свіжі надії та амбіції, і цього року у Челсі ця енергія підкріплена новим тренером.

Енцо Мареска, який нещодавно перейшов з Лестер Сіті, офіційно розпочав свою роботу на посаді головного тренера чоловічої команди Челсі. Після того, як він разом зі своїм штабом облаштувався у Кобемі, Мареска вперше зустрівся зі своїми новими підопічними на тренувальному полі в понеділок.

Перший день передсезонної підготовки став важливою подією для кількох старших гравців команди, таких як Леві Колвілл, Аксель Дісасі, Мало Густо, Ніколас Джексон, Михайло Мудрик та Рахім Стерлінг. Водночас це був перший шанс для нових підписань клубу, таких як Тосін Адарабіойо, Кірнан Дьюсбері-Холл та Омарі Келліман, познайомитися зі своїми новими товаришами по команді.

Особливо приємно було бачити на полі гравців, які пропустили значну частину минулого сезону через травми. Бен Чілвелл, Веслі Фофана, Ріс Джеймс, Ромео Лавія та Крістофер Нкунку повернулися до тренувань з надією відновити свою форму та зробити значний внесок у новому сезоні.
“Ми готові до нових викликів і прагнемо досягти успіху цього сезону. Важливо, щоб усі гравці були в оптимальній фізичній формі”, – зазначив Мареска.

Не всі гравці основного складу повернулися до тренувань. Через участь у Європейському чемпіонаті та Кубку Америки, більшість міжнародників приєднаються до команди пізніше. У їхній відсутності молоді таланти з Академії Челсі отримали шанс потренуватися з першою командою.

Як завжди, перший день передсезонної підготовки розпочався з медичних і фізичних тестів. Це дозволило Маресці та його команді оцінити стан гравців після літньої перерви. Після цього італійський тренер провів своє перше тренування з Челсі у другій половині дня.

“Це був чудовий початок. Ми маємо шість тижнів, щоб досягти оптимальної форми перед нашим першим матчем сезону проти Манчестер Сіті на Стемфорд Брідж”, – додав тренер.
Погляд у майбутнє

Залишається лише шість тижнів до старту сезону, і Челсі має амбітні плани. Під керівництвом Енцо Марески, команда сподівається повернути собі провідні позиції в англійському футболі. Перший матч проти Манчестер Сіті обіцяє бути захоплюючим початком сезону.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Бразилія переграла Аргентину в фіналі ЧС з футзалу та здобула шосте “золото” Мундіалю

Збірні Бразилії та Аргентини з футзалу 6 жовтня зіграли матч за "золото" ЧС-2024.Читати далі

1 хв. ago

УПЛ. Динамо у центральному матчі туру перемогло Кривбас

У поєдинку дев’ятого туру УПЛ “Динамо” зіграло проти “Кривбасу”. Це був центральний матч туру, який…

6 хв. ago

Президент УАФ привітав збірну України з футзалу з історичним досягненням на чемпіонаті світу

Президент УАФ Андрій Шевченко зателефонував збірній України з футзалу одразу після перемоги нашої команди в…

23 хв. ago

Імад Ашур: Головне, щоб в якийсь момент ми не стали самовпевненими або пихатими

Головний тренер "Полісся" Імад Ашур в коментарі пресслужбі клубу оцінив гру 9-го туру чемпіонату України…

42 хв. ago

15 хвилин для Мудрика. Відомі оцінки українця за матч проти Ноттінгема

Український півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик взяв участь у поєдинку 7-го туру АПЛ проти "Ноттінгема" (1:1).Читати…

50 хв. ago

Джерело: Макуана повернувся до першої команди Полісся

Футболіст житомирського Полісся Бені Макуана повернувся до тренувань із першою командою після покарання за непрофесійне…

57 хв. ago