Два клуби-учасники Ліги Чемпіонів проявляють інтерес до Яремчука

Болонья та Брест проявляють зацікавленість у трансфері нападника Брюгге та збірної України Романа Яремчука.

1 липня завершилася оренда Яремчука у Валенсії, після чого він повернувся в Брюгге. Інтерес до форварда вже виявив Трабзонспор, який був готовий заплатити за українського форварда 8 мільйонів євро, а самому Роману суттєво підвищити зарплату, проте пропозиція турецького клубу була відхилена.

Сам Яремчук хотів би продовжити свої виступи у Валенсії, однак через високу зарплату форварда (4 мільйони євро за сезон) цей варіант є нереалістичним, а сама Валенсія готова робити ставку в нападі на молодшого Рафу Міра.

Повідомляється, що сам Яремчук зацікавлений перейти до клубу із серйозними амбіціями, якщо не в топ-лігу, то як мінімум приєднатися до учасника Ліги чемпіонів. Інтерес до українця вже виявляють італійська Болонья та французький Брест, а сам Яремчук розглядає ці варіанти як набагато вигідніші для себе. Болонья і Брест поки що не готові задовольнити вимоги Брюгге щодо суми трансферу, але все є предметом переговорів.

Яремчук має контракт із Брюгге до 2026 року. Минулий сезон українець провів в оренді у Валенсії. Роман зіграв за іспанський клуб 29 матчів, у яких забив чотири м’ячі.

Болонья минулого сезону фінішувала п’ятою в Серії А, що дозволило здобути путівку до Ліги чемпіонів. У головному клубному турнірі Європи наступного сезону виступить і Брест, який фінішував третім у французькій Лізі 1.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Екс-динамівець Харатін може продовжити кар’єру в Казахстані

Пiвзахисник Ігор Харатін може стати гравцем «Єлимая», повідомляє Sport Plus Qazaqstan.Читати далі

10 хв. ago

Ребров про свою присутність на зустрічі з Орбаном: Я мав допомогти в налагодженні відносин між Україною та Угорщиною

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував свою присутність на зустрічі президента України Володимира Зеленського…

12 хв. ago

Колишній нападник Ліверпуля став євангелістським пастором.

Колишній нападник «Ліверпуля» повідомив, що його посвятили у пастори. Церемонія відбулася 30 червня у рідному…

20 хв. ago

Андрій Шевченко: Є розчарування, бо вихід в 1/8 фіналу Євро був можливий, я очікував більшого

Президент Української Асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко прокоментував виступ збірної України на Євро-2024. Читати далі

27 хв. ago

Максим Хлань: Лехія одразу зрозуміла мою позицію, що я люблю свою країну і маю бути на Олімпіаді за будь-яких обставин

Півзахисник «Лехії» та олімпійської збірної України Максим Хлань прокоментував свій виклик у збірну на підготовку до футбольного турніру Олімпіади-2024 у Парижі. Читати…

34 хв. ago

Капітан Колоса завершує кар’єру гравця і переходить на роботу у команду U19

Багаторічний капітан Колоса Вадим Мілько оголосив про завершення ігрової кар'єри.Читати далі

36 хв. ago