Categories: Перша ліга

Стали відомі спаринг-партнери Минаю у літнє міжсезоння

Суперники у команди Желько Любеновіча будуть різного рівня: від учасників чемпіонату області до колективів української Прем’єр-ліги.

Триває другий тиждень підготовки закарпатської команди до сезону 2024/25. Насичені тренування минайці  чергують з товариськими іграми. Перша з них відбулася минулого вікенду. «Минай» здобув переконливу перемогу над «СХІ» (Ужгород) з рахунком 3:0.

Попереду в команди ще шість спарингів. Найближчий з них відбудеться 29 червня проти першолігового харківського «Металісту». 3 липня нам протистоятиме новачок УПЛ – ФК «Карпати» (Львів). А 6-го числа минайці зіграють з чемпіоном Закарпаття – виноградівським «Севлюшем».

На 10 липня запланований спаринг із чернівецькою «Буковиною», котра виступає в Першій лізі. Через тиждень після цього, 17 липня, підопічні Желько Любеновіча зустрінуться з дебютантом Другої ліги – «Вільхівцями» із Тячівщини. А заключний контрольний поєдинок «Минай» зіграє 20 липня проти середняка УПЛ – полтавської «Ворскли».

Нагадаємо, що у період міжсезоння закарпатську команду покинули: голкіпер Олександр Кемкін; захисник Дмитро Нємчанінов; півзахисники Сергій Петько, Василь Вашкета та Вадим Вітенчук. Наразі в стані закарпатської команди перебувають гравці на перегляді.

За підсумками сезону 2023/24 «Минай» покинув УПЛ і виступатиме в Першій лізі України. На першому етапі команда Желько Любеновіча гратиме в групі А, де її суперниками будуть «Агробізнес» (Волочиськ), «Буковина» (Чернівці), «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський), «Металіст» (Харків), «Нива» (Тернопіль), «Поділля» (Хмельницький), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) і «Хуст». Команди, які фінішують у топ-4, продовжать боротьбу за медалі та підвищення у класі.

Старт другого за рангом дивізіону України запланований на 25 липня.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Третій рік поспіль в Україні не буде проводитися матч за Суперкубок

У 2024 році чемпіон України та володар національного Кубку не будуть грати матч за Суперкубок.Читати…

37 хв. ago

Шахтар проведе сьогодні перший товариський матч міжсезоння

Сьогодні, 29 червня, “Шахтар” проведе перший товариський матч у літнє міжсезоння. Суперником “гірників” стане “Сараєво”…

40 хв. ago

Крістіан Еріксен: Багато хто думає, що ми вже програли, тому ми можемо грати вільно і викладатися на повну

Півзахисник збірної Данії Крістіан Еріксен висловився про майбутній матч 1/8 фіналу Євро-2024 проти Німеччини.Читати далі

43 хв. ago

Найстаріший професійний футболіст світу представлений новою командою у 57 років

Найстаріший у світі професійний футболіст Кадзуйосі Міура продовжує кидати виклик часу. 57-річний японський нападник був…

45 хв. ago

Начо Фернандес: Хвіча – лідер збірної Грузії, і для нас критично важливо стримати його

Захисник збірної Іспанії Начо Фернандес поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти Грузії (30…

49 хв. ago

Ексзірка Шахтаря веде переговори з відомим бразильським клубом

Фламенго близький до підписання контракту з футболістом, якого клуб вже давно хоче мати в своєму…

2 години ago