Польський клуб підсилився ексгравцем молодіжної збірної України

Колишній півзахисник молодіжної збірної України Юрій Ткачук став футболістом познанської Варти, яка за підсумками минулого сезону понизилася у класі.

Український півзахисник підписав контракт до кінця сезону 2024/25 з можливістю продовження ще на один рік. Про це повідомляє пресслужба польського клубу.

“З приходом Юрія ми пов’язуємо великі надії, адже він досвідчений і досвідчений гравець, а крім того, гравець з певним брендом на полях прем’єр-ліги. Крім того, за своїм амплуа він дуже добре відповідає тому, як хоче грати тренер Варти Пьотр Яцек у новому сезоні. Особисто я радий, що Юрій обрав Варту, незважаючи на те, що на нього претендували кілька інших сильних клубів”, – зазначив спортивний директор Варти Давид Фронковяк.

Ткачук відіграв сім сезонів у харківському Металісті. Звідти він потрапив до резерву мадридського Атлетіко у 2015 році, а потім до іспанського УД Мелілья. У його кар’єрі також були виступи за естонську Левадію Таллінн, з якою він виграв національний кубок і суперкубок 2018 року.

Восени 2022 року українець приєднався до варшавського Урсуса. Після першого кола він перейшов до Зніча Прушкува, де разом з командою здобув путівку до Першої ліги.

Також Ткачук виступав у складі молодіжної збірної України. У 2015 році він грав на чемпіонаті світу U-20, на якому Україна дійшла до 1/8 фіналу.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Третій рік поспіль в Україні не буде проводитися матч за Суперкубок

У 2024 році чемпіон України та володар національного Кубку не будуть грати матч за Суперкубок.Читати…

20 хв. ago

Шахтар проведе сьогодні перший товариський матч міжсезоння

Сьогодні, 29 червня, “Шахтар” проведе перший товариський матч у літнє міжсезоння. Суперником “гірників” стане “Сараєво”…

23 хв. ago

Крістіан Еріксен: Багато хто думає, що ми вже програли, тому ми можемо грати вільно і викладатися на повну

Півзахисник збірної Данії Крістіан Еріксен висловився про майбутній матч 1/8 фіналу Євро-2024 проти Німеччини.Читати далі

25 хв. ago

Найстаріший професійний футболіст світу представлений новою командою у 57 років

Найстаріший у світі професійний футболіст Кадзуйосі Міура продовжує кидати виклик часу. 57-річний японський нападник був…

28 хв. ago

Начо Фернандес: Хвіча – лідер збірної Грузії, і для нас критично важливо стримати його

Захисник збірної Іспанії Начо Фернандес поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти Грузії (30…

32 хв. ago

Ексзірка Шахтаря веде переговори з відомим бразильським клубом

Фламенго близький до підписання контракту з футболістом, якого клуб вже давно хоче мати в своєму…

2 години ago