Олег Федорчук: Враження в мене таке, що погано підготувались до Євро в функціональному плані деякі футболісти

Колишній наставник Таврії Олег Федорчук прокоментував перемогу збірної України в матчі другого туру групового етапу Євро-2024 над Словаччиною (2:1).

Олег Федорчук поділився своїм загальним враженням від матчу проти Словаччини (2:1) і дійшов до висновку, що не всі футболісти функціонально готові до чемпіонату Європи.

«Загальне враження в мене таке, що погано підготувались до Євро в функціональному плані деякі футболісти, які до цього були на провідних ролях».

Наставник заявив, що тренерський штаб синьо-жовтих помилився у виборі голкіпера на провальний матч з Румунією.

«Ну, і цей експеримент з Луніним… Сьогоднішня гра показала, що тренерський штаб припустився помилки, не поставивши на Трубіна в попередньому матчі».

Федорчук вважає, що в матчі зі Словаччиною тренери збірної України вдало спрацювали у психологічному плані. Також він зазначив, що футболісти Динамо краще наразі виглядають в складі синьо-жовтих, анід гравці Шахтаря.

«Загалом ми вирівняли ситуацію. І в психологічному плані дуже добре тренерський штаб спрацював. Тому що хлопці після пропущеного голу десь хвилин 15 відходили, а потім грали дуже впевнено.

Мені здається, що динамівські футболісти більш якісно виглядають. Це ми беремо взагалі всіх динамівців, що говорить про те, що вони були краще готові до завершення сезону. А от гравці Шахтаря дуже невпевнено виглядають у функціональному плані», – заявив Федорчук для Zbirna.com.

У третьому турі групового турніру Євро-2024 Україна зіграє проти Бельгії. Поєдинок проти «червоних дияволів» заплановано на 26 червня. Початок гри о 19:00.

Максимович Назар

Recent Posts

Кукурелья – найкращий захисник групового етапу Євро-2024

Іспанський захисник Марк Кукурелья став найкращим захисником групового етапу за показником виграних індивідуальних дуелей.Читати далі

2 години ago

Ворскла планує посилитися вінгером збірної Чорногорії

Полтавська Ворскла планує підсилитися вінгером збірної Чорногорії – Демір Шкрієль може стати гравцем клуба УПЛ.Читати далі

2 години ago

Анатолій Трубін: Одна невдала гра може все змінити

Воротар збірної України Анатолій Трубін вважає, що гра проти Румунії в першому турі групового етапу…

2 години ago

Полісся оприлюднило графік спарингів у липні

Клуб УПЛ Полісся опублікував графік контрольних матчів, які команда проведе у липні 2024 року.Читати далі

2 години ago

Мбаппе не задоволений своєю маскою

Форвард збірної Франції Кіліан Мбаппе зламав ніс у матчі проти Австрії у рамках першого туру…

2 години ago

Відразу троє українців потрапили в ТОП-10 найгірших футболістів групового етапу Євро-2024

Після завершення групової стадії Євро-2024 статистичний портал WhoScored оприлюднив список футболістів, які отримали найнижчі оцінки…

2 години ago