Два футболісти залишили Верес: обидва припинили співпрацю за згодою сторін

Євген Банада та Андрій Кухарук більше не є гравцями Вереса, який зберіг прописку в Прем’єр-лізі України за підсумками сезону 2023/2024.

Тридцятидворічний центральний півзахисник Євген Банада залишає рівненський Верес. Народний клуб та футболіст вирішили достроково припинити співпрацю за згодою сторін.

До складу рівнян Євген Банада приєднався взимку цього року. За Верес у другій частині минулого сезону півзахисник зіграв 11 матчів: дев’ять у чемпіонаті УПЛ та дві перехідні гри.

«Народний клуб дякує Євгену Банаді за гру та бажає нових спортивних перемог у майбутньому», – пише пресслужба рівненського клубу.

Також двадцятивосьмирічний півзахисник Андрій Кухарук залишає рівненський Верес і отримає статус вільного агента. Після завершення контракту між народним клубом та футболістом сторони вирішили не продовжувати співпрацю.

Андрій Кухарук приєднався до складу «червоно-чорних» минулого літа. У минулому сезоні півзахисник зіграв за Верес у чемпіонаті УПЛ та Кубку України 23 матчі (20 у чемпіонаті УПЛ, один перехідний поєдинок та дві гри у Кубку). Виконав один асист.

«Народний клуб Верес дякує Андрію Кухаруку за співпрацю і бажає нових перемог у подальшій кар’єрі!», – додає пресслужба рівнян.

Верес посів 13-ту позицію в УПЛ за підсумками сезону 2023/2024. У перехідних поєдинках рівненська команда переграла Епіцентр.

Максимович Назар

Recent Posts

ФІФА дискваліфікувала голкіпера Аргентини Марітнеса на 2 матчі за неналежну поведінку

Асоціація футболу Аргентини повідомила, що Дисциплінарний комітет ФІФА дискваліфікував голкіпера збірної Еміліано Мартінеса на 2…

32 хв. ago

Названо головного ініціатора купівлі Мудрика в Челсі

Український вінгер «Челсі» Михайло Мудрик не втрачає надій стати важливою фігурою у стані «синіх».Читати далі

37 хв. ago

Дмитро Кльоц: Сьогодні збулась мрія мого життя

Півзахисник "Вереса" Дмитро Кльоц поділився враженнями від нічиї з "Шахтарем" (1:1) у 8-му турі УПЛ…

39 хв. ago

У Ювентусі вирішили, як бути далі з дискваліфікованим Погба

Півзахисник «Ювентуса» Поль Погба, який раніше був дискваліфікований за вживання допінгу, може розірвати контракт із туринським…

50 хв. ago

Джерело: Голкіпер збірної України успішно пройшов перегляд у Челсі

Як стало відомо Футбол 24, голкіпер збірної України U-19 Владислав Крапивцов успішно пройшов перегляд у…

3 години ago

Карпати – Полісся: анонс матчу 8-го туру УПЛ

28 вересня, 18-00. Львів "Україна" Арбітр: Денис Резніков (Кам’янське) провів 6 ігор в УПЛ. ТВ:…

3 години ago