Categories: УПЛ

Самбрано звинуватив Хацкевича та Динамо у повній неповазі

Перуанський центральний захисник «Бока Хуніорс» Карлос Самбрано розповів, як до нього ставилися в київському «Динамо», зокрема, тодішній головний тренер команди Олександр Хацкевич, а також розкрив деякі подробиці свого скандального відходу з українського клубу.

«Дещо дивно, бо я перейшов до «Динамо» з дуже серйозним контрактом, а тренер зі мною не розмовляв, мабуть, він мене не просив, а керівники хотіли підписати. Мене взагалі не брали до уваги, незважаючи на те, що я грав у Швейцарії, але все одно тренер не хотів розраховувати на мене. Думаю, він був би щирішим, якби сказав мені, що не планує на мене розраховувати і все, але він жодного разу не поговорив зі мною ні про що».

«Я провів шість місяців у розгубленості (нічого не роблячи), як то кажуть. Уявіть, що мені сказали приїхати на тренування у той час, коли там нікого не було! Це повна неповага. Вони хотіли, щоб мені це набридло і я заговорив про розірвання контракту за своєю волею, бо я мав дорогий контракт. Якби мені сказали прямо, я нормально до цього ставився б».

«У будь-якому разі, я залишився вірним своїм принципам, я ніколи не виявляв неповаги до когось, я ходив на тренування, а мій агент порадив мені записувати себе на відео на об’єктах, щоб у мене були докази на випадок, якщо вони захочуть сказати, що я ніколи не з’являвся в команді. У результаті він фотографував мене як дурного хлопчика, щоб довести, що я відвідував тренування у момент, коли на них нікого не було. Але докази треба було мати».

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago