Categories: Євро-2024

Італія – Албанія: анонс матчу Євро-2024

15 червня 2024 року. 22:00. Дортмунд
Євро-2024. Груповий етап, 1-й тур
Де подивитися: Megogo

Італія

Збірна Італії не переконала своєю грою у двох товариських матчах із Туреччиною та Боснією (лише 1 забитий м’яч), що призвело до скептичних настроїв щодо виступу національної команди на Євро в самій країні. Перед дебютним матчем на турнірі Gazzetta dello Sport зазначила, що цій команді не слід ставити перед собою велике завдання: потрібно вийти в плей-офф, а вже там будь що буде. “Спаллетті очолив знічену команду, яка провалила відбір на ЧС-2022 і зараз проходить процес перебудови”, – зазначило видання.

В останніх товариських матчах Лучано Спаллетті експериментував: він жодного разу не випустив оптимальний склад на поле. У Дортмунді він зробить це уперше: Італія зіграє за схемою 4-2-3-1 з Калафйорі в центрі оборони, Бареллою в опорній зоні (він встиг відновитися) і Пеллегріні на лівому фланзі атаки. К’єза зіграє праворуч, тому що Спаллетті вважає, що саме на цій брівці Федеріко найбільш продуктивний. Як зазначає все та ж Gazzetta dello Sport, флангові захисники – Ді Лоренцо і Дімарко – будуть по черзі підключатися до атак. Такий тренерський задум.

Албанія

Головний тренер збірної Албанії Сілвіньйо максимально детально вивчив усіх гравців збірної Італії – навіть тих, хто рідко з’являється на полі. Албанські ЗМІ зазначають, що у двох останніх товариських матчах із Ліхтенштейном та Азербайджаном своєї команди сам бразилець зробив усе можливе, щоб “не бути прочитаним” – він навмисно не награвав склад, який зіграє на Євро. “Велика ймовірність побачити в матчі з Італією атакувальну схему 4-3-3. До Рамадані й Асллані приєднається або Лачі, або Абраші. Сілвіньйо пожертвує роллю Байрамі, який досі постійно використовувався в ролі десятого номера. Але сам Байрамі при цьому залишиться на полі – його не можна прибирати за жодних обставин”, – зазначає видання Sport Ekspres.

“Команда дуже мотивована. Ми вийдемо і зробимо все, що в наших силах. Фаворити можуть зіткнутися з труднощами, ми приїхали сюди не для того, щоб програти. Ми вийдемо на поле, щоб боротися за кожне очко. За 90 хвилин може трапитися що завгодно”, – зазначив Сілвіньйо.

Максимович Назар

Recent Posts

Серія А. Мілан розгромив Лечче

Мілан обіграв Лечче (3:0) в рамках 6-го туру Серії А.Читати далі

1 годину ago

Президент Ла Ліги: ФІФА ні з ким не консультується, складаючи календар

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас приєднався до числа тих, хто критикує ФІФА за збільшення кількості…

3 години ago

Маріно Пушич: Матч не складний був, ми самі зробили його складним

Тренер Шахтаря Маріно Пушич дав коментар після матчу чемпіонату України з Вересом, який завершився внічию 1:1.…

4 години ago

Хабі Алонсо: Байєру потрібна майже ідеальна гра, щоб отримати щось у матчі з Баварією

Головний тренер «Баєр» Хабі Алонсо поділився прогнозами на гру 5-го туру Бундесліги проти «Баварії». Читати…

4 години ago

Шахтар повторив свій найгірший старт сезону з 2020 року – тоді Динамо виграло УПЛ з відривом у 11 очок

«Шахтар» набрав 13 очок з можливих 21 в семи стартових турах сезону УПЛ 2024/25. Читати…

4 години ago

УЄФА заборонив Барселоні продавати квитки на наступний гостьовий матч ЛЧ через нацистський банер

УЄФА заборонив Барселоні продавати квитки на наступний гостьовий матч Ліги чемпіонів через нацистський плакат на грі з Монако (1:2). Читати…

4 години ago