Владислав Кулач – про прощання з Зірою: Наразі нічого не планую

У екснападника Динамо та Ворскли Владислава Кулача закінчився контракт з азербайджанською Зірою. Де він планує продовжувати кар’єру і як оцінить свій період в Азербайджані?

Завершення співпраці з Зірою стало важливим кроком у кар’єрі Владислава Кулача. Команда завершила сезон на високій ноті, але що чекає на нападника далі? Владислав Кулач в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів про свої плани на майбутнє та враження від сезону.

— Нещодавно Зіра оголосила про завершення співпраці з вами. Чи маєте вже якісь плани? Куди плануєте податися далі? Повернутися в Україну чи, можливо, розглядаєте якісь інші варіанти за кордоном?

— Наразі нічого не планую, поки що розглядаю варіанти. Ще і тижня не минуло з завершення сезону, хочеться спершу трішки відпочити, а потім вже думати.

— Як можете оцінити минулий сезон для себе особисто та для команди в цілому?

— Для команди це дуже хороший результат. Ми друга команда в Азербайджані, поступаємося лише Карабаху, тому сезон для команди видався успішним. Що стосується особисто мене, то звичайно, що хотілося б краще. Мікротравми завадили бути у тій формі, що планував. Але якщо оцінювати в цілому, то вийшов непоганий сезон як для мене, так і для колективу.

— Чи є щось специфічне у грі в Азербайджані, можливо щось, що суттєво відрізняється від гри в Україні?

— Не можу сказати, що є якась суттєва різниця. У футбол зараз вміють грати в кожній країні, в тому числі в Азербайджані. На мою думку, місцевий чемпіонат стає з кожним роком все сильніший в плані конкуренції та боротьби. Цього сезону, наприклад, в останньому турі ми могли посісти як друге, так і п’яте місце. Це доволі цікаво, коли боротьба йде до останнього моменту.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

10 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

13 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

15 хв. ago