Італія U-21 – Україна U-23: анонс матчу міжнародного турніру

Tournoi Maurice Revello
Україна U-23 – Італія U-21
06.06.2024. 16:00. Марсель
Трансляція – Суспільне Спорт

Італія U-21: останні новини

Італійці у першому матчі на турнірі влаштували справжню гольову феєрію. Підопічні Карміне Нунціаті переграли Японію U-19 – 4:3. До гри в нападі питань немає, а ось з захистом в італійців були суттєві проблеми. З найкращого боку себе проявив 20-річний нападник Антоніо Раймондо, який відзначився дублем. Відзначимо, що на Євро-2023 U-21 ця збірна несподівано не вийшла з групи. Крім цього матчу у 2024 році італійці зіграли внічию з Туреччиною та переграли Латвію.

Серед гравців цієї збірної насамперед варто відзначити 21-річного центрального захисника Ніколо Бертоло, 21-річного правого захисника Маттіа Дзанотті, 19-річного центрального півзахисника Шера Ндура та 21-річного центрального нападника Себастьяно Еспозіто. У цієї збірної потужний кадровий потенціал, але стабільності та балансу у грі часто не вистачає. Молоді італійці іноді заграються і дають суперникам багато вільних зон.

Україна U-23: останні новини

Підопічні Ротаня стартували з впевненої перемоги над Індонезією U-20 – 3:0. Таким чином, це дебютна в історії перемога нашої олімпійської збірної. Було помітно, що це збірні зовсім різного рівня. Як тільки наші хлопці вмикали швидкості, то в індонезійців були суттєві проблеми. Футболісти олімпійської збірної України грали явно не на 100% своїх можливостей, але і цього вистачило для перемоги. З найкращого боку себе проявив 17-річний дебютант Геннадій Синчук, який відзначився голом та результативною передачею. Руслан Ротань стартовим складом здивував, адже Сікан, Салюк, Батагов, Рубчинський та Хлань залишилися у запасі. Очікуємо, що ці гравці з перших хвилин вийдуть вже в протистоянні з італійцями. Ротань на цьому турнірі має перевірити всіх гравців, тому ротації точно не уникнути.

За словами Ротаня цей турнірі важливий, адже невідомо хто поїде на Олімпіаду. “Сьогодні ще не розуміємо, хто з гравців поїде на Олімпійські ігри, кого відпустять, а кого — ні. Це стане відомо саме після змагань у Франції. Тоді ми й оголосимо остаточний склад на олімпійський турнір. Будуть ще дебати, але дуже хотілося б, щоб наша олімпійська збірна була представлена найсильнішим складом”

Проти збірної Індонезії українці грали у звичний для себе футбол з позиції сили, але чи зможуть підопічні Ротання нав’язати свою гру грізним італійцям?

Факти та цифри

  • Це буде третя гра в історії олімпійської збірної України;
  • Проти Індонезії U-20 підопічні Ротаня здобули дебютну перемогу в історії олімпійської збірної України;
  • Молодіжна збірна Італії зіграла три матчі у 2024 році: дві перемоги та нічия;
  • Своїм дебютним голом відзначився 17-річний Геннадій Синчук
Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

2 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

2 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

2 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

2 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

2 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

2 години ago