Йожеф Сабо: Я не впевнений, що Зінченко буде основним у збірній України

Колишній тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думками про національну команду напередодні товариського матчу проти Німеччини:

– Перший матч на чолі збірної України Ребров провів рік тому якраз проти Німеччини. Та гра завершилася з рахунком 3:3. Чи чекати нам такої гольової феєрії завтра?

– Я пам’ятаю той матч. Мені навіть часом здавалося, що команди між собою домовилися. Ну, не можуть сильні команди так грати і пропускати такі голи. Завтра буде зовсім інша гра, команди готуються до Євро і тренерам потрібно переглянути футболістів, хто в якому стані. Ми побачимо серйозну підготовку до чемпіонату Європи.

– Як Ви думаєте, склад, який Ребров випустить на Німеччину, буде показовим для Євро?

– Не думаю. Проти Німеччини Ребров поставить не всіх основних. У нього вже є основа, яку він награвав у відборі, і в цьому матчі він подивиться на деяких інших футболістів. Можливо, з перших хвилин вийде основа, а в другому таймі будуть заміни. Це обов’язково. У воротах зіграє Трубін, тому що Лунін хворів і взяв участь у фіналі Ліги чемпіонів, хай і в запасі. Але на Євро основним буде Лунін. Трубін – хороший воротар, але Лунін – кращий.

– Які очікуєте сюрпризи у складі збірної України?

– Мене дуже часто запитують про Зінченка. Він хороший, технічний футболіст, але без відбору, мало б’є по воротах і не забивний! Тому він зараз і не грає в «Арсеналі», Артета зрозумів, що припустився помилки, підписавши Зінченка. Де він буде в новому сезоні поки незрозуміло. Я навіть не впевнений, що Зінченко буде основним у збірній України. У нас середня лінія і без нього непогана. Мудрик обов’язково гратиме, його навчили в «Челсі» відходити назад і відбирати. Він уже зовсім по-іншому грає, а не так, як у «Шахтарі».

Судакова в будь-якому разі треба ставити, він зараз розкрився. Малиновський – хороший футболіст із прекрасним ударом, працездатний. Але він теж не завжди грає. Ну і Бражко має грати, у чемпіонаті України він зараз найсильніший гравець.

Праворуч більше шансів вийти у Циганкова, він стабільно грає в «Жироні». Але Ярмоленка теж рано списувати з рахунків. Та й Гуцуляк мені імпонує, але, щоб високо літати і стати топом, йому треба додати в працездатності.

З перших хвилин точно вийде Довбик, а в другому таймі Ребров його замінить на Яремчука або Ваната. Довбик зараз найкращий гравець збірної України, він забивний, став найкращим бомбардиром Ла Ліги. Навколо нього зараз багато шуму-гаму.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

УПЛ U19. Олександрія здобула перемогу над Лівим Берегом

В п’ятницю, 20 вересня, команда Олександра Карпова, в межах 7 туру чемпіонату юнацьких команд сезону…

5 хв. ago

Джерело: Гравці Роми дуже незадоволені звільненням Де Россі

За інформацією Il Corriere dello Sport, гравці Роми розчаровані звільненням тренера Даніеле Де Россі, а…

10 хв. ago

Відразу 5 гравців Руху подорожчали за версією Transfermarkt

Одразу 5 гравців "Руху" потрапили у список 15-ти футболістів УПЛ, які найбільше додали у трансферній…

10 хв. ago

Тібо Куртуа: Я зігнав весь жир і додав м’язової маси

Голкіпер Реала Тібо Куртуа розповів про те, як травма змінила його підхід до фізичної підготовки.…

13 хв. ago

УПЛ U19. Чорноморець у результативному матчі поступився Карпатам

У п’ятницю, 20 вересня, львівські “Карпати” U-19 зіграли виїзний поєдинок чемпіонату України U-19 сезону 2024/2025.…

14 хв. ago

Молодий грецький фахівець очолив клубну академію Кривбаса

"Кривбас" призначив нового директора своєї футбольної академії. Ним став 30-річний фахівець із Греції Маріос Александріс.Читати…

32 хв. ago