Categories: УПЛ

У Чорноморці відреагували на чутки про кадрову катастрофу

Генеральний директор “моряків” Анатолій Місюра підбив підсумки сезону для одеської команди.

“Чемпіонат цього року, попри всі обставини, став цікавішим, непередбачуванішим. Несподіваних результатів вистачало – пояснив би це тим, що тренери проводили якісну роботу з вивчення суперників. Кожен міг обіграти кожного.

Наприклад, ми двічі обіграли Полісся, майбутнього учасника єврокубків, на виїзди перемагали з великим рахунком команду, яку очолює головний тренер олімпійської збірної України, але двічі за сезон нас змогли обіграти Ворскла і Верес. Подивіться, як ледь не врятувався Минай і яка до останнього туру точилася боротьба за вихід в Європу.

Я веду до того, що багатьом клубам не вистачало стабільності. Ми – не виняток. Були на це і об’єктивні причини. У першому колі на деякий час через травму втратили Ореста Кузика, в другій – грали без Іллі Путрі та Йона Шпорна. Але якщо говорити про якісь позитивні моменти, то безумовно згадаю про повернення до півфіналу Кубка України. 10 років нас там не було. І я вважаю, що ми дали гідний бій команді, що потім виграла трофей.

Чи плануємо й надалі співпрацювати з Романом Григорчуком? Наразі тренерський штаб перебуває у відпустці. При цьому ми в стадії діалогу з Романом Йосиповичем. Бажання продовжити співпрацю є, воно обопільне. Але дочекаймося результату нашого діалогу. Нічого приховувати не збираємось. Вся інформація з’явиться на наших офіційних джерелах.

Щодо того, що в команді залишилося менше 10 гравців… Дійсно, у деяких футболістів термін угоди з нашим клубом завершується наприкінці травня, у когось – наприкінці червня. Але це не означає, що всі вони залишать наш клуб. Є гравці, з якими тривають переговори щодо продовження дії контракту. Про тих, хто залишить наш клуб, і про тих, хто з нами продовжить угоду – про всіх напишемо.

Триває робота і щодо підсилення Чорноморця. Ми той клуб, що не може не ставити амбітні цілі на чемпіонат і кубок. Але зараз я не можу вам сказати, що ми стежимо за такими-то гравцями. А якщо не вдасться домовитися? Не будемо підставляти ні себе, ні гравців. Узгодимо, підпишемо – відразу повідомимо. Коментувати плітки і чутки – не мій стиль. Ми активно працюємо з юнацькою командою Чорноморця – там є хлопці, здатні посилити дорослу команду. Найбільш талановиті і працьовиті обов’язково отримають свій шанс”, – сказав Місюра у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, Чорноморець за підсумками сезону фінішував на дванадцятій сходинці УПЛ.

Максимович Назар

Recent Posts

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

5 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

7 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

14 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

23 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

27 хв. ago

Шахтар знизив ціну на Судакова – “гірники” сподіваються продати гравця за 55-60 млн. євро

"Шахтар" суттєво знизив ціну на свого півзахисника Георгія Судакова.Читати далі

38 хв. ago