Оболонь – Лівий Берег: анонс матчу плей-офф за вихід в УПЛ

Доля однієї з двох путівок в рамках стикових матчів буде вирішуватись у київському дербі. Представник УПЛ в лиці “Оболоні” зустрінеться з “Лівим Берегом” із Першої ліги. Перший поєдинок в рамках цього протистояння пройде на домашній арені “пивоварів”.

Плей-оф УПЛ

Середа, 29-е травня Київ, “Оболонь Арена”

Арбітр: Козиряцький Максим

“Оболонь” 18:00 “Лівий Берег”

 відеотрансляція: УПЛ ТБ

“Оболонь”: останні новини

“Пивовари” у заключному турі УПЛ, відверто, розчарували. Проти далеко не самого сильного суперника в лиці “Олександрії” київська команда діяла максимально безідейно та інертно. Так, підопічні Валерія Іващенка видали непогані за інтенсивністю перші 15 хвилин поєдинку, але далі як відрізало…

У матчі проти команди Руслана Ротаня “зеленим” конче не вистачало запалу та бажання. Хоча, це завжди був козир саме столичного колективу. Все ж, завдяки фіаско конкурентів по боротьбі за виживання, “Оболонь” зберегла за собою місце у стиках.

Звичайно, представник елітного дивізіону у парі проти команди з нижчої ліги є фаворитом. Якісніший підбір виконавців та досвід виступів в УПЛ, це все говорить на користь “Оболоні”.

Цікаво, чи будуть підопічні Іващенка грати проти завідомо слабшого за статусом суперника першим номером. Оскільки “пивовари” також не люблять діяти подібним чином та будувати позиційні атаки, але тут скоріш за все прийдеться. Тому наставнику “Оболоні” прийдеться придумати нову формацію на ці дві матчі, так як його команда не звикла до такого сценарію в рамках УПЛ.

Потрібно буде діяти з позиції сили та доводити свій статус-кво. А це досить нетривіальна, м’яко кажучи, задача для команди, яка весь сезон боролась за збереження прописки і банально відвикла від цього плейстайлу.

Орієнтовний склад “Оболоні”: Кичак, Грисьо, Карась, Дубко, Чернов, Черненко, Мороз, Суханов, Мединський, Тарануха, Краснопір.

Лівий Берег”: останні новини

Очевидно, що навіть на фоні аутсайдера УПЛ “Лівий Берег”, як представник Першої ліги, виглядає андердогом. У першому матчі команді Віталія Первака буде важкувато, оскільки “жовто-зелені” виглядають сильно насамперед у рідних стінах. У певному сенсі, “Лівий Берег” має подібний ігровий стиль з “пивоварами”, тобто намагається затиснути свого опонента у перші хвилині.

На виїзді ж, очікувано, що підопічні Первака відійдуть назад та будуть діяти другим номером. До того ж, “Лівому Берегу” складно даються ігри проти суперників, які вище за нього класом.

Зазвичай, київський колектив робить ставку на короткі та середні передачі, однак це не завжди виходить у гравців “Лівого Берега”. Команді досить часто не вистачає балансу у структурі та позиціонуванні, через що виникає багато помилок у захисті. Чим і можуть скористатися швидкі фланги “Оболоні”, підловивши команду Першої ліги на контратаках.

Крім того, “Лівий Берег” добре показує себе на стандартах та часто забиває саме з них. По суті, основною перевагою команди Віталія Первака може стати правильний настрій, як і впринципі у “Оболоні”. Однак, питання в тому, у кого цього бажання та натхнення буде більше.

Але, загалом, на папері “пивовари” виглядають солідніше, і за ростером, і за тренерською думкою.

Орієнтовний склад “Лівого Берега”: Чеботарьов, Дударенко, Соколов. Слотюк, Швець, Співаков, Дедух, М. Когут, Синиця, Сухоручко, Войцеховський.

“Оболонь” – “Лівий Берег”. Особисті зустрічі

З ряду відомих причин ці команди не провели жодного офіційного поєдинку у своєму історії. “Оболонь” та “Лівий Берег” пересікалися на футбольному полі лише одного разу – в рамках товариського гри. Вона відбулась минулого літа і закінчилась поразкою “пивоварів” з рахунком 0:2.

Статистика очних поєдинків:

Перемоги:Оболонь 0 – 1 Лівий Берег

Забиті м’ячі:Оболонь 0 – 2 Лівий Берег

У середньому голів за матч:Оболонь 0.00 – 2.00 Лівий Берег

Найбільша перемога:Оболонь 0:2 Лівий Берег

Максимович Назар

Recent Posts

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

7 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

9 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

16 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

25 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

28 хв. ago

Шахтар знизив ціну на Судакова – “гірники” сподіваються продати гравця за 55-60 млн. євро

"Шахтар" суттєво знизив ціну на свого півзахисника Георгія Судакова.Читати далі

39 хв. ago