Categories: Єврокубки

Адемола Лукман: Це один з найкращих вечорів у моєму житті

Нападник італійської «Аталанти» Адемола Лукман прокоментував перемогу над леверкузенським «Баєром» (3:0) у фіналі Ліги Європи 2023/24:

«Це один з найкращих вечорів у моєму житті. Це був дивовижний виступ команди. Ми зробили це – фантастично. Я просто щасливий, що ми перемогли. Сьогодні ми увійшли в історію. Ми зіграли фантастичну гру у всіх сферах. З першої хвилини ми показали свій намір. Ми провели фантастичний перший тайм і в другому таймі не зупинилися на досягнутому.

Грати за Нігерію – це неймовірно. Підтримка та любов, яку я отримую вдома від людей, неймовірна. Це дає мені мотивацію розвиватися в різних сферах – як особистості, а не лише в грі.

Останні 2 роки клуб і тренер підтримували мене, надаючи мені ігрові хвилини та підтримку всередині клубу, щоб я грав у футбол і показував свою гру в тому стилі, в якому ми граємо. І це допомогло мені підняти мою гру на абсолютно новий рівень. Я дуже вдячний. Ми увійшли в історію і привезли титул до Бергамо.

Яка найбільша якість Гасперіні? Його інтенсивність. З тренувань і розмов з ним ти розумієш, чого він від тебе очікує. Перші розмови з ним змусили мене подивитися на футбол зовсім по-іншому. Він зробив речі простими. Це дозволило мені грати в свою гру в іншому світлі. Я йому дуже вдячний.

«Баєр» – топова команда. Вони були непереможні до сьогоднішнього вечора. Я дуже поважаю їх за те, що вони зробили цього року. Ми були добре підготовлені і правильно виконали план на гру.

У мене завжди була впевненість у своїй здатності творити, забивати голи, допомагати товаришам по команді. За останні 2 роки я зміг вивести свою гру на абсолютно новий рівень. Можливо, це могло статися раніше, але сталося саме зараз. Але це тільки початок. Я сподіваюся на більше таких вечорів і на те, що я буду ставати все кращим і кращим.

Моя родина? У дитинстві вони допомогли мені стати тим, ким я є сьогодні, мати такі моральні цінності та погляди на життя, які я маю, і хотіти вдосконалюватися в кожній сфері, в якій я можу. Я дуже люблю свою сім’ю і близьких мені людей. Я їм багато чим завдячую».

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Полісся орендувало гравця словенської Олімпії

Житомирське "Полісся" повним ходом працює зараз на трансферному ринку. Читати далі

29 хв. ago

Обрав Португалію. Лебеденко відмовив Карпатам у трансфері

Орест Лебеденко не повернеться до "Карпат".Читати далі

30 хв. ago

Україна U-23 – Кот-д’Івуар U-20: анонс фінального матчу міжнародного турніру

Tournoi Maurice Revello. Фінал Україна U-23 - Кот-д'Івуар U-20 16.06.2024. 19:15 Трансляція - Суспільне СпортЧитати…

32 хв. ago

Сербія – Англія: анонс матчу Євро-2024

Євро-2024. Група С. 1-й тур 16 червня. 22:00. Гельзенкірхен. "Фелтінс Арена" Головний суддя: Даніеле Орсато…

38 хв. ago

Словенія – Данія: анонс матчу Євро-2024

Чемпіонат Європи. Група С. 1-й тур 15 червня. Штутгарт. "МНРАрена" Словенія 19:00 Данія Арбітр: Сандро…

42 хв. ago

Польща – Нідерланди: анонс матчу Євро-2024

Євро-2024. Група D, 1-й тур Гамбург, "Фолькспаркштадіон" Польща – Нідерланди 16:00 Трансляція – Megogo Футбол…

46 хв. ago