Categories: УПЛ

Рух увійшов до топ-10 рейтингу найстабільніших команд світу за останні 3 роки від CIES

Львівський «Рух» потрапив у топ-10 рейтингу CIES Football Observatory за індексом безперервності.

Рейтинг враховує стабільність команди, її вікову структуру та контрактну політику. Метою цього рейтингу є виявлення команд, які наразі є найстабільнішими та найкраще підготовлені до підтримки високого рівня виступів у наступних сезонах.

У цьому рейтингу жовто-чорні посіли 8-ме місце. Дані вимірювались кількістю гравців у лізі за останні три роки, віковою структурою – відсотком хвилин у поточному сезоні футболістів віком від 31 року (за винятком воротарів), а також контрактною політикою – відсотком хвилин футболістів чиї контракти закінчуються не пізніше 31 грудня 2025 року.

«Рух» опинився в рейтингу поруч з такими клубами як «Арсенал», «Астон Вілла», «Боруссія» Менхенгладбах, «Манчестер Сіті», «Нью-Йорк Сіті», «Брентфорд», «Юніон Сен-Жилуаз», «Байєр» та «Реал Сосьєдад».

Загалом у переліку вказано майже 800 клубів з 59 ліг світу. На протилежному кінці таблиці знаходяться неефективні команди зі світових ліг із відносно низьким рівнем конкурентоспроможності.

Засновник клубу Рух Григорій Козловський відреагував на новину:

«На практиці доказуємо, що системний підхід – основа успіху. «Рух» потрапив у топ-10 рейтингу CIES Football Observatory за індексом безперервності на основі стабільних виступів команди, її вікової структури та контрактної політики. Експерти високо оцінюють шанси жовто-чорних на поточні та майбутні успіхи команди!

Приємно бути поруч з такими командами, як «Арсенал», «Манчестер Сіті» та «Байєр», які в цьому сезоні показують феноменальні результати. Також «Рух» котується на одному рівні з такими відомими клубами як «Реал Сосьєдад» «Астон Вілла», «Боруссія» Менхенгладбах, «Нью-Йорк Сіті», «Брентфорд», «Юніон Сен-Жилуаз». Це свідчить про те, що наш клуб рухається у правильному напрямку.

Стратегія «Руху» є виваженою та говорить про те, що вся клубна структура поступово розвивається. Про наш проєкт знають вже не лише в Україні, а й пильно стежать за ним у Європі! Академія «Руху» давно є бажаним гостем на різноманітних міжнародних турнірах, а тепер на порозі єврокубків й головна команда. Водночас молодь «Руху» лише починає своє сходження на вершину, адже головні перемоги клубу ще попереду! Та вже на етапі розвитку жовто-чорні є прикладом для інших, як розвивати своїх вихованців та досягати з ними високих результатів!»

Рейтинг CIES найбільш стабільних команд світу з 59 ліг (повний рейтинг)

Львівський Рух посів 8-му позицію, донецький Шахтар увійшов у топ-40 (39-те місце)

Сапотюк Юрій

Recent Posts

На війні загинув батько гравця харківського Металіста

У боях з російськими загарбниками загинув Олександр Горенко – батько 17-річного футболіста Металіста Романа Горенка.…

25 хв. ago

Вінгер, який мав замінити в Динамо Ярмоленка, обрав інший клуб

Атакувальний півзахисник австралійського Сентрал Кост Марінерс Анхель Торрес дуже близький до повернення у Алверку, ніж…

42 хв. ago

У Поліссі визначили найкращого гравця сезону за версією вболівальників

Конголезький вінгер Бені Макуана був визнаний найкращим гравцем Полісся у сезоні 2023/24 років за версією…

46 хв. ago

Тренер Угорщини: Не шукаю винних, а беру відповідальність на себе

Головний тренер збірної Угорщини Марко Россі вважає, що його підопічні провалили перший тайм гри проти…

52 хв. ago

Визначився найкращий гравець матчу Іспанія — Хорватія за версією SofaScore

Півзахисник ПСЖ Фабіан Руїс став найкращим гравцем матчу першого туру групового етапу Євро-2024 між Іспанією та Хорватією (3:0).Читати далі

60 хв. ago

32-річний Карвахаль забив вперше за збірну Іспанії!

Захисник збірної Іспанії Даніель Карвахаль відзначився у матчі 1-го туру групового турніру Євро-2024 проти Хорватії.…

2 години ago