Де Дзербі про останню гру в Брайтоні: Вони дали мені можливість пізнати клуб, це місто, цих фанатів, і я не можу це забути

Вчора на “Амексі” “Брайтон” зазнав поразки від “МЮ” з рахунком 0:2. Напередодні до цього поєдинку стало відомо, що тренер “чайок” Роберто Де Дзербі залишить команду наприкінці цього сезону.

Італійський фахівець після програшу від “червоних дияволів” заявив, що хотів би і далі працювати в англійському чемпіонаті.

“Немає ніякого клубу – ніхто нічого не пропонував. На цю мить – нічого. Я сподіваюся знову працювати в Прем’єр-лізі. Не знаю, де і коли. Але для мене було честю працювати в Прем’єр-лізі. Ми не дійшли згоди (з керівництвом “Брайтона”), щоб рухатися далі. Я хочу йти своїм шляхом. Я дуже добре знаю, що хочу робити, і я знаю, що я тренер, який повинен прийняти політику клубу. Вони дали мені неймовірний шанс. Вони дали мені можливість познайомитися з неймовірними людьми, грати і працювати в Прем’єр-лізі, грати в Лізі Європи. Вони дали мені можливість пізнати цей клуб, це місто, цих фанатів, і це я не можу забути”, – цитує Роберто Де Дзербі BBC.

Нагадаємо, що колишній тренер донецького “Шахтаря” приєднався до “Брайтона” у вересні 2022 року, підписавши угоду з клубом на чотири роки. Минулого сезону італієць привів клуб до шостого місця – найвищого фінішу у вищому дивізіоні та вперше в історії забезпечив кваліфікацію до єврокубків. У нинішній кампанії “чайки” посіли 11-те місце в АПЛ та дійшли до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ямал: Я хочу, щоб мене запам’ятали як легенду Барселони

Молодий талант "Барселони" Ламін Ямал поділився своїми планами на майбутнє.Читати далі

5 години ago

Ліга Європи. Результати всіх матчів дня

Сьогодні, 24 жовтня, відбулися матчі 3 раунду основного етапу Ліги Європи сезону-2024/25.Читати далі

5 години ago

Олімпіакос без Яремчука переграв Мальме у Лізі Європи

24 жовтня відбувся матч 3-го туру Ліги Європи 2024/25 між командами Мальме та Олімпіакос. Читати далі

5 години ago

ЛЄ. Вилучення Моуріньо не допомогло. Ман Юнайтед не зміг перемогти Фенербахче

Сьогодні, 24 жовтня, відбувся матч 3-го туру основного етапу Ліги Європи 2024/25.Читати далі

5 години ago

Ліга конференцій. Результати всіх матчів четверга

Сьогодні, 24 жовтня, відбулися матчі 2 туру етапу єдиної ліги у Лізі конференцій сезону-2024/25. Читати…

5 години ago

Мбаппе виграв справу у ПСЖ. Клуб має заплатити йому 55 мільйонів євро

Нападник Реала Кіліан Мбаппе вимагав від ПСЖ виплатити йому бонуси у розмірі 55 мільйонів євро. Як повідомляє L'Equipe француз виграв справу проти…

6 години ago