Categories: Євро-2024

Чотири ключові гравці збірної України отримали травми перед Євро-2024

Гравці збірної України Віталій Миколенко, Михайло Мудрик, Георгій Судаков та Руслан Маліновський перебувають у лазареті своїх клубів.

Маліновський зазнав травми у поєдинку за «Дженоа» ще на початку квітня. Повідомлялося, що український півзахисник пропустить місяць, проте Руслан поки що так і не повернувся до виступів за «грифонів».

Миколенко отримав ушкодження ноги у матчі «Евертона» проти «Ліверпуля». Ходили чутки, що українцю треба зробити операцію, проте сам Віталій заявив, що обійдеться без хірургічного втручання. Швидше за все, лівий захисник зможе відновитися до Євро-2024.

Про травму Судакова стало відомо перед стартом фінального матчу Кубка України «Ворскла» – «Шахтар». Офіційно інформації від лікарів донецького клубу ще не було, але швидше за все Георгій травмував м’язи задньої поверхні стегна і пропустить 3-4 тижні.

Мудрик, можливо, отримав струс мозку 15 травня у поєдинку за «Челсі» проти «Брайтона». Для відновлення Михайлу знадобиться трохи більше 10 днів.

Також варто зазначити, що Роман Яремчук із «Валенсії» лише нещодавно відновився після пошкодження задньої поверхні стегна, а Олександр Зінченко із «Арсенала» не грає за «канонірів» з кінця квітня. За місяць Зінченко провів лише 19 хвилин на полі. Цього сезону Олександр кілька разів випадав через травми литкового м’яза.

Усі ці футболісти є ключовими гравцями для збірної України, яка на чолі із Сергієм Ребровим вирушить на Євро-2024 до Німеччини (14 червня – 14 липня).

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

3 години ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

3 години ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

3 години ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

3 години ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

5 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

5 години ago