Атлетіко – Реал: анонс матчу 35-го туру Прімери

Прімера. 35-й тур
8 травня, 22-00. Мадрид. “Ванда Метрополітано”
Арбітр: Сесар Сото Градо
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

“Атлетіко”

В останніх 6 матчах у “Матрацників” лише одна перемога. І якщо проти “Ман Сіті” хоча б зрозуміло, звідки невдачі, то 0:0 із “Гранадою” та 0:2 з “Атлетіком” – це дуже погано.

У команди Дієго Сімеоне раптово розвалилося все. Так уже було перед новим роком, але навесні команда зібралася і видала непоганий відрізок. Здавалося, що “Матрацники” одужали, але потім Фелікс вибув, Еррера видихався, Ренан Лоді перестав забивати – і справи погіршились. Захист – і то зник. Тиждень тому Іньякі Вільямс легко міг оформляти хет-трик.

Проти основи “Реала” у “Атлетіко” зараз шансів небагато, майже всі гравці не у формі, тож надія вся на мотивацію. Сімеоне намагається додати її скандалом – він відмовився влаштувати “Реалу” чемпіонський коридор. Схоже, хоче перетворити гру на бійню, у цьому є логіка. Відступати нікуди – боротьба за ТОП-4 триває, а за календарем у “Матрацників” після дербі будуть “Севілья” та “Ла Реал”. Так можна і без ЛЧ опинитися.

“Реал”

Команда Карло Анчелотті втомилася після 120 хвилин посеред тижня проти “Ман Сіті” (3:1), але, з іншого боку, це приємна втома. Суперник дивом переможений, попереду – фінал ЛЧ.

Золоті медалі Ла Ліги у “Реала” теж у кишені, тому тиску ніякого немає, можна грати собі в задоволення. У Мадрида це виходить на ура – ​​в останніх 5 матчах він обов’язково забивав не менше трьох голів. Бензема, Вінісіус, Родріго, навіть Васкес – в ударі всі; це різко контрастує із ситуацією “Атлетіко”, чиї гравці на дні форми.

На “Ванда Метрополітано” “Реал” приїде точно не відбиватися. Якщо вийде напіврезерв – значить, буде рівна гра; якщо ж Анчелотті випустить основу – тоді Сімеоне буде дуже складно. Закидання на Вінісіуса, контроль гри Модрічем, божественна реалізація Бензема – все це з початку квітня працювало безвідмовно і давало результат навіть у найскладніших ситуаціях.

“Атлетіко” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

У першому колі “Реал” переміг “Атлетіко” практично без шансів – 2:0 з голами Бензема та Асенсіо.

Це загалом типова історія для Дербі Мадріленьо останніх років. У внутрішніх змаганнях “Атлетіко” не перемагає “Реал” з 2016 року; у Європі – з 2018-го.

Турнірне становище команд

На 8.05

Орієнтовні склади

В Іспанії пишуть, що у старті “Реала” вийде Андрій Лунін – якщо правда, то це буде дебютний матч українця у поточній Ла Лізі та перший в іспанській еліті з 18 травня 2019 року.

Також відзначаємо, що “Вершковим” через травми не допоможуть Алаба, Марсело, Іско та Себальос, а “Матрацники” залишилися без Фелікса, Лемара (травми) та Ермосо (дискваліфікація).

“Атлетіко”: Облак – Врсалько, Савіч, Хіменес, Рейнілду, Ренан Лоді – Льоренте, Кондогб’я, Коке – Матеус Кунья, Корреа

“Реал”: Лунін – Васкес, Мілітао, Начо, Менді – Модріч, Каземіро, Кроос – Родріго, Бензема, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

6 години ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

6 години ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

6 години ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

6 години ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

8 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

8 години ago