Categories: УПЛ

Рінат Ахметов: Усі перемоги та трофеї Шахтаря завдяки вболівальникам

Президент ФК “Шахтар” Рінат Ахметов звернувся до вболівальників з нагоди перемоги команди в чемпіонаті України. Цитує Ріната Леонідовича клубна пресслужба.

“Шановні вболівальники, дорогі друзі! “Шахтар” 15-й раз в історії клубу завоював титул чемпіона України. Про кожне чемпіонство я кажу, що воно для мене найцінніше, і це насправді так. Однак це золото для нас особливо важливе, тому що другий рік поспіль його здобуто в надскладних умовах повномасштабної війни в нашій країні. Навряд чи знайдеться у світі інший футбольний клуб, який живе й перемагає в таких умовах. Але ми маємо особливу мотивацію, адже на європейській арені “Шахтар” відстоює честь України та українського народу, а в чемпіонаті представляє наш рідний український Донбас та кожного вболівальника клубу”.

“Хочу привітати з чемпіонством та подякувати за цей титул нашому головному тренеру Маріно Пушичу – тренеру з великим талантом, з величезною любов’ю до футболу, а ще з великим і хоробрим серцем. Він сміливо прийняв виклик і без вагань очолив команду в середині сезону, і за ці місяці виконав величезну роботу. Під його керівництвом “Шахтар” демонструє яскравий атакувальний футбол, у Прем’єр-лізі команда виграла 15 матчів поспіль і здобула титул, перемігши нашого основного та принципового суперника – київське “Динамо”.

“Дякуємо всьому тренерському штабу – справжнім професіоналам своєї справи, які залишили свої мирні домівки та приїхали до нас, у дуже складні умови, щоб допомагати українському клубу, усьому українському футболу розвиватись і йти вперед. Це гідно найбільшої поваги та найгучніших оплесків!”

“Дякую кожному футболістові “Шахтаря” за цей сезон – за проявлений характер та подаровані емоції, за перемоги та золоті нагороди. Велике спасибі адміністративному та медичному персоналу, менеджменту та співробітникам клубу – знаю, кожен із вас доклав максимум зусиль для сьогоднішнього успіху”.

“Дякую нашим уболівальникам – де б ви не знаходилися, команда завжди відчуває вашу любов та підтримку. Саме ви є для нас джерелом натхнення та сили, щоб не зупинятися, не опускати руки та рухатися лише вперед. Усі перемоги і трофеї “Шахтаря” – завдяки вам і для вас! “Шахтар” і надалі робитиме все для того, щоб уболівальники клубу та всі українці могли переживати яскраві й незабутні емоції від красивого футболу, пишатися перемогами і досягненнями команди на українській та європейській аренах!”

“І, звісно, моя найбільша подяка захисникам та захисницям України, воїнам ЗСУ, військовим медикам і волонтерам. Завдяки вашій мужності та стійкості десятки мільйонів українців продовжують жити у своїй рідній країні, у вільних містах, продовжують грати у футбол і радіти перемогам своїх команд. Величезне вам спасибі!”

“Я впевнений, що наша головна перемога попереду. Це перемога над ворогом, звільнення всіх українських міст від окупантів та мирне щасливе життя у вільній та незалежній Україні. Ми віримо в це і робитимемо все можливе, щоб наблизити нашу спільну, найціннішу та важливу перемогу”.

Максимович Назар

Recent Posts

MLS. Інтер Маямі з Кривцовим втратив перемогу на останніх секундах

Відбувся черговий поєдинок регулярного чемпіонату MLS, в якому «Інтер Маямі» їздив на виїзд до «Нью-Йорк…

1 годину ago

Спортивний лікар спрогнозував терміни відновлення Малиновського

Дмитро Бабелюк – прокоментував травму українського футболіста “Дженоа” Руслана Малиновського.Читати далі

1 годину ago

Лупашко – про Поворознюка: Я завжди буду пригадувати його з вдячністю

Головний тренер “Карпат” Владислав Лупашко відповів, як склалися його відносини з одіозним президентом “Інгульця” Олександром…

1 годину ago

Ракіцький може власником клубу Першої ліги

35-річний Ярослав Ракіцький може придбати український клуб.Читати далі

1 годину ago

Галатасарай потролив Жозе Моуріньо після перемоги в дербі

Після перемоги в центральному матчі 6 туру чемпіонату Туреччини з футболу над «Фенербахче» (3:1) стамбульський…

1 годину ago

Ярмоленко прокоментував на першу втрату очок Динамо в УПЛ у матчі з Рухом

Лідер «Динамо» Андрій Ярмоленко прокоментував нічийний результат матчу 7-го туру УПЛ проти «Руха» (0:0): Читати далі

9 години ago