Categories: УПЛ

Сергій Ковалець: В класичному бажаю перемоги Динамо

Колишній півзахисник київського «Динамо» та збірної України, а нині відомий тренер Сергій Ковалець поділився думками щодо сьогоднішнього українського класико «Шахтар» – «Динамо».

– Гадаю, гра буде цікавою з усіх поглядів – зокрема, інтриги протистояння у «класичному». «Шахтар» і «Динамо» – дві наших найкращих команди, тому поєдинку між ними українські вболівальники чекають з підвищеним інтересом. Важливо, щоб він пройшов у хорошій та чесній боротьбі. Хотілося б, аби арбітр робив менше свистків, адже за цим матчем буде стежити весь світ. Тож саме тому й варто зважати на те, аби з боку учасників поєдинку були Fair play, Respect. Зрозуміло, що буде вперта боротьба, адже на кону перше місце, Ліга чемпіонів. Але ми маємо розуміти, що у нас в країні йде війна і те, що було у попередніх дербі українських грандів – сутички, бійки, велика кількість карток – це неприпустимо. У нинішній ситуації ми маємо бути вище якогось результату.

– Враховуючи, що у сьогоднішньому матчі «Динамо» має гарну можливість впритул наблизитись до «Шахтаря», права програвати команда Олександра Шовковського не має. Як гадаєте, як побудують гру динамівці, зважаючи на цю обставину?

– У «Динамо» є головний тренер, який знає, як будувати гру. Тим більше, що команда демонструє гарні результати, а футболісти дають позитивні інтерв’ю. Мені, як динамівцю, звичайно, хотілося б, аби кияни перемогли і щоб зберігалась інтрига до останнього туру. Адже ми розуміємо, що у випадку поразки шансів на золото у «Динамо» не буде, та й нічия цього теж не гарантує. Потрібна лише перемога. І в цьому побажанні я не одинокий. Впевнений, що дуже багато українських уболівальників хочуть цього ж. Адже інтрига до останнього туру робить чемпіонат максимально цікавим – так, як це відбувається в англійській Прем’єр-лізі, німецькій Бундеслізі та деяким іншим провідним європейським чемпіонатам.

Максимович Назар

Recent Posts

Серія А. Ювентус та Наполі не змогли забити на Альянц Стадіум

Ювентус та Наполі так не змогли визначити найсильнішого, завершивши свій поєдинок у Турині внічию -…

2 хв. ago

Таловєров допоміг ЛАСК переграти Грацер

У сьомому турі чемпіонату Австрії ЛАСК, у складі якого виступає захисник збірної України Максим Таловєров,…

4 хв. ago

Олімпіакос з Яремчуком поступився Арісу

У п’ятому турі чемпіонату Греції Олімпіакос, до складу якого влітку перебрався нападник збірної України Роман…

7 хв. ago

Ла Ліга. Жирона без Циганкова програла Валенсії

Жирона у шостому турі чемпіонату Іспанії поступилася Валенсії (0:2).Читати далі

1 годину ago

Олег Очеретько: Ми здобули три важливих очки

В матчі 7-го туру УПЛ львівські «Карпати» здобули мінімальну перемогу над одеським «Чорноморцем» (1:0).Читати далі

2 години ago

Олександр Кемкін: Відчуваю, що додаємо. Рухаємося далі

7 тур в УПЛ відкривався поєдинком в Одесі, де футболісти «Чорноморця» поступилися «Карпатам» – 0:1.Читати…

3 години ago